hit koji se ne propušta!

Tko je lijepa Splićanka koju gledamo u novoj Netflixovoj seriji? Može se pohvaliti zavidnim uspjesima!

Klara Mucci Klara Mucci Klara Mucci/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Klara Mucci Klara Mucci Klara Mucci - 8 Klara Mucci - 9 Klara Mucci - 10 Klara Mucci - 7 Klara Mucci - 1 Klara Mucci - 2 Klara Mucci - 3 Klara Mucci - 4 +6 Klara Mucci - 5 Galerija

Klara Mucci glumi u Netflixovoj seriji "Crooks", novom hitu koji se ovih dana ne propušta.

Splitska glumica Klara Mucci, pravog imena Klara Mučibabić, ovih se dana našla u središtu pozornosti i to nakon što se pojavila u njemačkoj seriji "Crooks" koja se počela prikazivati na Netflixu.

35-godišnju Klaru javnost je imala prilike upoznati u jednoj domaćoj seriji, a sada ju imamo prilike gledati kao Alinu Ionescu iliti djevojku iz kriminalnog miljea u koju je zaljubljen jedan od glavnih likova njemačke serije.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Preporuke Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Uz to je glumila u domaćim filmovima "Glas", "Murina", "Do kraja smrti", isto kao i u stranima "The Ibiza Affair", "Malo kraljevstvo", u nizozemskoj seriji "Moordvrouw", te u filmu "An Impossibly Small Object" u kojem je bila glumica, scenografkinja i kostimografkinja.

"Vani je prilično komplicirano i teško doći do uloga. Suradnja s agencijom nije nužno garancija da ćete dobiti ulogu. Do uloge treba proći više selekcijskih krugova jer je obično riječ o velikim projektima. Mnogo je faktora o kojima ovisi realizacija samog projekta, pa samim time i kastinga. Uvjeti se mijenjaju, nekada i do samog snimanja. Postoji puno detalja koji mogu presuditi, od naglaska, preko fizičkih obilježja, do nacionalnosti", otkrila je Klara za Večernji list.

Pogledaji ovo Serija Ripley Preporuke Seriju temeljenu na kultnom klasiku ne smijete propustiti, a jezivo dobra glumačka igra ostat će zapamćena u godinama koje dolaze!

Splitska glumica u svom je gradu završila Prvu jezičnu gimnaziju nakon čega je upisala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu na kojem je završila studij modnog dizajna i magistrirala na teoriji i kulturi mode. Tijekom tog studija upisala je i glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu te je pohađala je satove pjevanja u Rock akademiji. Može se pohvaliti da je snimila duet sa Sašom Antićem iz TBF-a naziva "Mr. Right".

Na profilu na Instagramu prati je više od 17 tisuća ljudi s kojima dijeli fotografije iz privatnog života i svijeta glume.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 4 +27 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pokazala što radi kad se nada da je nitko ne gleda: ''Reći će da sam prošvikala!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene