jedan od najtajanstvenijih parova

Njihova ljubav je pukla brzo, ali dali su si drugu šansu, ona ga je spasila od pakla ovisnosti, a dobili su i sina čije ime kriju

Kit Harington (Foto: Instagram) Kit Harington (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington (Foto: Instagram) Maisie Williams, Kit Harington, Sophia Turner, Isaac Hempstead Wright (Foto: Getty Images) Kit Harington i Nikolaj Coster-Waldau (Foto: Getty Images) Kit Harington (Foto: Getty Images) Kit Harington i Emilia Clarke (Foto: Getty Images) Kit Harington (Foto: Getty Images) Kit Harington, Emilia Clarke (Foto: Profimedia) Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Rose Leslie i Kit Harington zaljubili su se na setu (Foto: Getty Images) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) +1 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Galerija

Kit Harington i Rose Leslie zaljubili su se 2012. na setu serije "Igra prijestolja", no brzo su se razišli, ali onda su opet započeli vezu i vjenčali se 2018. te u veljači ove godine dobili sina.

Kit Harington (34) i Rose Leslie (34) jako drže do privatnosti i rijetko ih se može vidjeti u javnosti, a upoznali su se na setu hit-serije "Igra prijestolja" koja se snimala diljem naše obale. 

Pogledaj i ovo Kit Harington (Foto: Instagram) nije mogao pričekati! Miljenik žena našao se u problemu pa začudio prolaznike kad je posegnuo gdje nije trebao

Supružnike su paparazzi fotografirali tijekom njihove šetnje po New Yorku i oboje su bili u ležernom izdanju. Kit je nosio kratke, bijele hlače i crnu majicu te je imao dioptrijske naočale s kojima ga se rijetko može vidjeti. Rose je obukla žutu haljinu i sakrila lice ispod slamnatog šešira, a gurala je dječja kolica u kojima je bio njihov sinčić. 

Inače, par je dugo krio da očekuje prvo dijete i u veljači su objavili da su dobili prinovu. Harington i Leslie su tada otkrili spol bebe, no ime još uvijek skrivaju. 

Glumac je nedavno iznenadio javnost svojim intervjuom u kojem je progovorio o svojoj borbi s alkoholom koju je pobijedio zahvaljujući supruzi Rose.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 1 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) +0 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Celebrity Zvijezde mnogima omiljene serije uhvaćene u prvoj šetnji sa sinčićem samo dan nakon što se doznalo da su postali roditelji

"Prošao sam kroz neke užasne stvari. Stvari koje su mi se dogodili otkad je završila 'Igra prijestolja' i koje su se zbivale tijekom snimanja, bile su prilično traumatične prirode i uključivale su alkohol", ispričao je Kit za The Times

Harington, koji je trijezan dvije i pol godine, kaže da je sada sretan i zadovoljan, no da se nekad borio s depresijom. Svoju ovisnost je pobijedio zahvaljujući privatnom rehabilitacijskom odmaralištu u Connecticutu koje je plaćao 95.000 funti na mjesec. 

"Prošao sam kroz razdoblja prave depresije u kojima sam htio svašta učiniti", priznao je glumac i istaknuo kako svojom ispoviješću o teškim psihičkim problemima želi pomoći drugima koji se bore s time. Često je isticao da mu je najveća podrška bila supruga. 

Harington i Rose su se zaljubili 2012. na setu serije koja je rušila rekorde gledanosti i proslavila ih oboje, no njihova veza ispočetka nije bila dugog vijeka. Da su ponovno zajedno, doznalo se 2016., a godinu dana kasnije pale su i zaruke.

Vjenčali su se u lipnju 2018. na romantičnoj ceremoniji u Škotskoj, a među uzvanicima na svadbi bili su i njihovi kolege iz "Igre prijestolja".

Harington je jednom otkrio da mu je omiljeni trenutak u 10 godina snimanja serije bio kada je upoznao Rose i s njom odradio prve scene.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01 2376 470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116 111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800 0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01 4828 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene