Šuškalo se i o operaciji!

Slavna ljepotica nekad se sramila jednog dijela svojeg tijela, a sada ga izlaže pogledima ispod potpuno prozirne tkanine!

Kendall Jenner Kendall Jenner Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner - 5 +10 Kendall Jenner - 6 Galerija

Kendall Jenner pokazala je atribute u noćnom izlasku, a sve su snimili paparazzi koji su je zamijetili.

Članica najpoznatije svjetske reality obitelji Kendall Jenner snimljena je u noćnom izlasku sa svojom prijateljicom Hailey Bieber, a za koji je odabrala odvažnu modnu kombinaciju.

27-godišnju Kendall paparazzi su ispred jednog restorana u Santa Monici snimili u kožnoj suknji koju je iskombinirala s potpuno prozirnom majicom ispod koje je bez pardona pokazala gole grudi.

Kendall je inače jedna od deset najbolje plaćenih modela na svijetu u prošloj godini prema ljestvici časopisa Forbes. Njezin izgled česta je tema svjetskih medija i kružile su glasine da je nekoliko puta bila na estetskim operacijama, što je ona negirala. No njezini su obožavatelji uvjereni kako je i ona išla pod nož i to upravo na operaciju povećanja grudi. Šuškanja su se pojavila nakon što su je paparazzi ulovili u šetnji Beverly Hillsom za koju je preskočila obući grudnjak.

"Zbog ovih fotografija sam uvjeren da je povećala grudi", "Promijenila je boju kose da bi skrenula pažnju s novih grudi", pisali su korisnici Reddita, a reakcije javnosti na njezine navodne nove grudi su poprilično iznenađujuće.

"Izgledaju baš prirodno, svaka čast kirurgu", "Iskreno, super izgledaju, nisu ni prevelike, ni premale", neki su od brojnih pozitivnih komentara koje je Kendall dobila, a to definitivno nije nešto na što su navikle njezine sestre, ali i drugi celebrityji koji su išli pod nož.

Kendall se o tome nije oglasila, no ranije je poricala bilo kakve estetske zahvate. Jednom je prilikom priznala i kako je uvijek zavidjela sestrama na ženstvenim oblinama.

"Moje sestre su puno oblije od mene, imaju grudi, a ja ih nemam. Dok smo odrastale uvijek sam se pitala kada ću i ja postati seksi kao one", ispričala je Kendall jednom prilikom za The Telegraf.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Cohen - 2 Jeff Cohen - 3 Jeff Cohen - 4 Jeff Cohen - 1 +9 Jeff Cohen - 8 Nekad i sad Proslavio se kao punašni dječak u kultnom filmu, pa iz čudnog razloga nestao iz javnosti, a evo kako danas izgleda!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava +14 Sanja Vejnović - 1 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene