veliki uspjeh!

Kći naše političarke u društvu zvijezde "Seinfelda" u New Yorku predstavila svoj prvi dugometražni film

Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Daina Oniunas Pusić Daina Oniunas Pusić Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Lola Petticrew, Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Daina Oniunas Pusić Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus Daina Oniunas Pusić i Julia Louis-Dreyfus +0 Daina Oniunas Pusić Galerija

Kći Vesne Pušić, Daina Oniunas Pusić, u New Yorku je predstavila svoj film "Tuesday" s Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi.

Daina Oniunas Pusić, kći bivše političarka Vesne Pusić i Amerikanca litavskog podrijetla Jurgisa Oniunasa, predstavila je u New Yorku svoj debitantski dugometražni film "Tuesday".

Glumačku ekipu predvodi slavna glumica Julia Louis-Dreyfus, najpoznatija po ulozi Elaine u kultnoj seriji "Seinfeld", a jednu od glavnih uloga ima i mlada glumica Lola Petticrew.

Daina je na premijeru stigla u elegantnoj crnoj haljini bez naramenica te je pozirala s Louis-Dreyfus i Petticrew.

Louis-Dreyfus u filmu glumi majku koja strahuje od skore smrti svoje neizlječivo bolesne kćeri imena Tuesday (Petticrew), a smrt im se otkriva u obliku papige koja može govoriti i smanjiti se do veličine miša ili narasti do veličine čovjeka.

Film je već imao londonsku premijeru.

"Bilo je predivno raditi s Dainom, ona zna što želi. Veoma je moćno ljudsko biće, u smislu njenih umjetničkih namjera, draga je i obzirna. Ona ima jako puno toga reći kao umjetnica'', rekla je tada Julia.

Na premijeru filma ''Tuesday'', 38-godišnja Daina morala je čekati pune dvije godine jer pandemija koronavirusa sve usporila. Film je nastao u suradnji s poznatim studijem A24 koji potpisuje kultne filmove poput "Lady Bird", "Everything Everywhere All At Once" i "Hereditary".

Inače, Daina je prije dvije godine potpisala je ugovor s agencijom za talente Creative Artists Agency (CAA) iz Los Angelesa.

Pogledaji ovo Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Celebrity Tko je suprug Vesne Pusić? Samozatajni Amerikanac uspješan je biznismen, a u nju se zaljubio na prvi pogled!

Pogledaji ovo Vesna Pusić - 4 Celebrity Vesna Pusić pohvalila se velikim uspjehom svoje kćeri za koju malo tko zna, evo s kojom je poznatom zvijezdom surađivala!

Pogledaji ovo Julia Louis-Dreyfus (Foto: Getty Images) Preporuke Zvijezda legendarne serije glumit će u filmu kćeri naše poznate političarke, a ona ne krije koliko je ponosna na nju

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +25 Lana Jurčević - 8 Celebrity Lana Jurčević prošetala se s kćeri, a svi pričaju o seksi outfitu koji je odabrala za izlazak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene