tri godine od smrti

Kći Mustafe Nadarevića sve je dirnula uspomenom na oca povodom tužne obljetnice: "Hvala mu na svemu, nikad neće biti zaboravljen!"

Mustafa i Nana Nadarević Mustafa i Nana Nadarević Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa i Nana Nadarević Nana i Mustafa Nadarević Nana Nadarević Sa snimanja serije Velo misto: Ivica Vidović (Očalinko) , Boris Dvornik (Meštar) i Mustafa Nadarević (Duje) Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević - 2 Mustafa Nadarević - 1 Senad Bašić i Mustafa Nadarević +14 Mustafa Nadarević - 6 Galerija

Nana Nadarević obilježila je treću godinu smrti oca Mustafe Nadarevića na društvenim mrežama.

Prošle su tri godine od smrti legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, a njegova kći Nana obilježila je tužnu obljetnicu na društvenim mrežama.

Nana je na svojem Instagramu podijelila staru Mustafinu fotografiju, uz koju je stavila emotikon srca, a objavom je potaknula lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)

"Bravo, Nana, ljubav za tebe i imaš moje poštovanje do neba i zemlje!", "Koji čovjek, koji glumac, koja legenda, koji filmovi i serije! Hvala mu na svemu i nikad neće biti zaboravljen! Počivao u miru Božjem!", "Veliki glumac i veliki čovjek", "Najveći na ovim prostorima", "Legenda, neponovljiv", pisali su u komentarima obožavatelji neprežaljenog glumca.

Mustafa je rijetko govorio o svojoj obitelji, no poznato je da je imao dvije kćeri i sina. Kćer Nanu dobio je s s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, koja mu je rodila i sina Ašu, dok iz braka s prvom suprugom Jasnom ima i kćer Nađu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)

Jednom je prilikom objasnio i neobična imena svoje djece.

"Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova broja i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima", ispričao je.

Nadarević se u životu ženio tri puta, a zadnji put 2012. sa Slovenkom Slavicom Radović, koja je iste godine preminula.

Podsjetimo, Mustafa je 22. studenog 2020. godine izgubio dugu bitku s teškom bolesti i preminuo je Zagrebu u 78. godini života. U nasljeđe nam je ostavio nezaboravne uloge koje su mu donijele status istinske zvijezde, od kojih se oni malo stariji posebno sjećaju Duje iz kultnog "Velog mista", dok ga mlađi pamte kao Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović +25 Tarik Filipović Celebrity Incident na predstavi Tarika Filipovića: Gradonačelnik burno reagirao na škakljiva pitanja koja je glumac postavio njegovoj supruzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene