Katy iskreno

'Molila sam Boga za velike grudi tako da si ne mogu vidjeti stopala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Katy Perry u novom se broju GQ magazina prilično ogolila - i fizički i verbalno. Otkrila je i kako je izgubila nevinost sa 16 godina!

Katy Perry ponovno je otkrila svoju seksi stranu i to u novom broju GQ magazina. Lijepa pjevačica pozira u zavodljivom izdanju na naslovnici. Katy se nije sramila pokazati svoje čari, dok je i u intrvujuu bila poprilično otvorena.

Pogledaj i ovo showbuzz Učile od najboljih Dvoboj slavnih sestara Jenner: Koja je više seksi?

Katy Perry do suza dirnula obrada njezinog velikog hita!

Priznala je tako kako je kao djevojčica bila opsjednuta svojim grudima te je molila Boga da ih učini većim: 'Rekla bih mu: 'Bože, molim te, daj mi grudi toliko velika da ne mogu vidjeti svoja stopala kada ležim'. U dobi od 11 godina, Bog je odgovorio na moje molitve', prisjeća se. 'Nisam imala pojma da će na kraju padati u moje pazuhe', rekla je te ponosno dodala kako nikada nije radila plastične operacije.

Otkrila je i kako je izgubila nevinost kada je imala 16 godina, i to u automobilu marke Volvo s tadašnjim dečkom dok su slušali album Jeff Buckleya 'Grace'.

Pjevačica rodom iz Santa Barbare u Kaliforniji, kaže kako su joj se tokom godina promijenili stavovi o religiji te ne vjeruje u Boga koji sjedi s dugom bradom, kao ni u raj i pakao, već da sve gleda kroz duhovnu dimenziju, a vjeruje i u astrologiju i izvanzemaljce.

U GQ intervjuu se dotakla se i svog odnosa i nestabile veze s Johnom Mayerom: 'Mislim da sam trebala odrasti', komentirala je o svom prvom prekidu 2013. te naglasila kako je njihov odnos danas prilično ležeran. 'Uživam u vezi s predobrim tipom. Nema žurbe skrasiti se', zaključila je Perry.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene