Velike vijesti

Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Galerija

Vojvotkinja Kate navodno planira četvrto dijete.

Kate Middleton zaposlena je mama troje malih prinčeva i princeza, a njezin najstariji sin princ George nedavno je proslavio 6. rođendan. 

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Iako joj troje male djece i mnogobrojne kraljevske obveze ne ostavljaju prostor za mnogo slobodnog vremena, lijepa vojvotkinja prema pisanju britanskih tabloida planira svoju četvrtu trudnoću. Kako je Kate za vrijeme svih svojih prethodnih trudnoća patila od strašnih mučnina i stalnog povraćanja, zbog čega je jednom čak i završila u bolnici, ona i njezin suprug princ William moraju pomno planirati začeće u dogovoru s kraljevskim liječnicima kako bi sve prošlo što bolje. 

Stručnjaci za kraljevsku obitelj tvrde kako je vrlo vjerojatno da se Kate sprema za svoje četvrto dijete. Time bi rodila jednak broj djece kao i kraljica Elizabeta, a kako je princa Louisa rodila prošle godine u travnju, sada bi bilo savršeno vrijeme za začeće nove bebe. 

Na taj bi način između svih malenih prinčeva i princeza starosna razlika bila oko dvije godine. 

Mnogi smatraju kako je nedavno rođenje malenog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja, nagnalo Kate i Williama da još malo prošire svoju obitelj, no eksperti kažu da Kateina motivacija za još jedno dijete zapravo želja da se više posveti svojoj obitelji. 

Još jedna trudnoća omogućit će joj izbivanje iz javnosti i više provođenja vremena sa djecom i u intimi njihova doma. Već u svojoj trećoj trudnoći Kate je otišla na dugačak porodiljni, i za razliku od Meghan Markle, nije imala nikakvu želju vratiti se što prije svojim protokolarnim dužnostima. 

"Kate obožava svoj obiteljski život u mirnom Norfolku, a uz to ne uživa previše u stalnim državnim prijemima na kojima se mora pojavljivati. Ona se dobro snalazi u javnosti, ali po njezinu ponašanju očito je da bi radije bila kod kuće sa djecom", rekao je stručnjak za tu slavnu obitelj. 

Lijepa vojvotkinja već je ranije rekla kako bi voljela dobiti još jednu djevojčicu kao društvo za njezinu četverogodišnju kćer princezu Charlotte. Kate i sama potječe iz mnogobrojne obitelji. Njezini su roditelji imali troje djece pa je Kate naviknuta na punu kuću. 

Prema nekim izvještajima iz kraljevske palače, moguće je da su princ William i njegova uspruga odlučili ovo ljeto, koje provode na Karibima, pokušati začeti još jedno dijete. S obzirom na takve navode, tko zna, možda je četvrta kraljevska beba već na putu

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) +8 Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Celebrity Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene