Ima svoj tip

Ova glumica pada na rokere, s trojicom ima djecu, a zaručnik J.Lo davno joj je slomio srce

Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) Kate Hudson i Owen Wilson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 1 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) +0 Kate Hudson (Foto: AFP) Galerija

Radi se o plavokosoj glumici Kate Hudson, kći legendarne glumice Goldie Hawn.

Holivudska slatkica 19. travnja proslavila je okrugli 40. rođendan.

Pogledaj i ovo Kate Hudson (Foto: AFP) ''Djeca moraju jesti'' Slavna glumica objavila fotografiju na kojoj doji kćer, nije izostala reakcija obožavatelja

Radi se o plavokosoj glumici Kate Hudson, kći legendarne glumice Goldie Hawn. A osim ulogama u romantičnim komedijama koje su ju proslavile, glumica je poznata i po zanimljivom ljubavnom životu.

Za prvog supruga Chrisa Robinsona, frontmena rock benda The Black Crowes, udala se 2000. godine na Staru godinu u Aspenu i to nakon svega 7 mjeseci ljubavi. Bilo je to u vrijeme kada je tada 21-godišnja glumica tek postajala velika holivudska zvijezda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Četiri godine kasnije par je dobio sina Rydera. Par je često i putovao zbog njezinih snimanja, ali i njegovih turneja, no ljubav je potrajala samo do 2006. godine.

Navodno je Robinson bio prvi koji je predao papire za razvod, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike". "Rastali smo se, jer više nismo znali kako funkicinirati zajedno. No ostali smo u bliskim odnosima zbog sina i nije bilo drame", rekla je kasnije Hudson.

Početkom 2010. godine Kate je pronašla sreću s još jednim rokerom, frontmenom grupe Muse, Mattom Bellamyjem koja je potrajala do 2014. godine kad je par potvrdio da je prekinuo zaruke. Par je 2011. godine dobio sina, a ljepotici je i ovoga puta pošlo za rukom da ostane u dobrim odnosima s bivšim partnerom zbog dobrobiti djeteta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

U pauzama od dužih veza, Hudson je imala i nekoliko avantura, kao npr. onu s glumcem Owen Wilsonom koja je trajala od 2006. fdo 2009. godine, ali s brojnim prekidima te s bejzbolašem Alexom Rodriguezom koji je danas poznat i kao zaručnik Jennifer Lopez. U to vrijeme, Alex je slovio za velikog zavodnika koji je i Kate navodno varao gdje je stigao. Zanimljivo, isto se šuška i sada kada je s Jennifer, iako još uvijek nema nikakvih službenih dokaza.

Bila je tu i kratka veza s biciklistom Lanceom Armstrongom, ali i mlađahnim pjevačom Nickom Jonasom.

A onda je 2016. godine Kate pronašla, kako ga naziva, "ljubav svog života", a radi se ponovno o glazbeniku. Danny Fujikawa gitarist je benda Chief te polubrat njezinih dugogodišnjih prijatelja, a zanimljivo, ljubav je planula 13 godina nakon upoznavanja. Par je zatim otišao na prijateljsko planinarenje u 2016. godini, no glumica je otkrila kako su Dannyju trebali mjeseci da napravi prvi korak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

U listopadu 2018. godine na svijet je stigla kćerkica, a sretne vijesti ponosna mama podijelila je na Instagramu. Također, Kate se nedavno na istoj platformi pohvalila i time da je vratila staru liniju, što nije bio lak posao, pa je očekivano glumica izazvala oduševljenje obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Čini se kako svatko kad tad pronađe svoju mirnu ljubavnu luku. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +6 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene