90 sekundi

Kamerama pristup bio zabranjen: Evo kako to radi Beyonce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je kamerama i fotografima zabranila ulaz na svoje koncerte turneje Mrs. Carter show, pop diva Beyonce napokon je medije počastila kadrovima sa svojih koncerta. Svijet tako obilaze snimke iz Beograda, Zagreba i Bratislave.

Spektakularni kadrovi kojima su svjedočili i mnogi u Zagrebu sada obilaze svijet. Beyonce je napokon svima pokazala 90-sekundni uvid što ih čeka u dvosatnom spektaklu Mrs.Carter showa s kojim će obići 65 grada u Europi, Sjevernoj Americi te Brazilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Beyonce bez šminke: Ljepotica s kćerkicom uživa u tropskom raju!

Svi u Zagrebu ostali su bez riječi kada je Beyonce doslovno preletjela s jedne pozornice na drugu. S dvije pozornice diva je omogućila svim obožavateljima da je vide izbliza i uživaju u njezinim izvedbama. Sada te snimke obilaze svijet, pa rade i sjajnu promociju Hrvatskoj za koju će sada čuti svi koji još nisu.

>> A kako to izgleda iza pozornice? Beyonce je sama otkrila!

Protekla 2 dana pop diva održala je 2 koncerta u Amsterdamu, danas je dan pauze, a već sutra je u Parizu. Grad rekorder Beyoncine turneje je London u kojem će održati čak 7 koncerta. No kartu je svejedno bilo teško dobiti pa su neki Britanci prošloga tjedna omiljenu pjevačicu došli vidjeti u zagrebačku Arenu.

Prvi dio turneje završava 1. lipnja kad će se odmoriti mjesec dana i nadamo se ponovno posjetiti dragu joj - jadransku obalu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene