UHVATILI IH PAPARAZZI

Slavni preljubnik uspješno je skrivao vijest o sedmom djetetu, a sad uživa u bračnom životu s 12 godina mlađom suprugom

Jude Law Jude Law Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law - 3 Jude Law - 2 Jude Law Jude Law - 2 Jude Law - 1 Cameron Diaz, Jude Law, film Holiday Film The Holiday - 6 Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +18 Jude Law (Foto: Getty Images) Galerija

Jude Law ima sedmero djece, a sada je na aerodromu viđen sa suprugom s kojom zajedno ima dvoje.

Glumac Jude Law i njegova obitelj sletjeli su prošlog tjedna u zračnu luku Sydney radi kratkog presjedanja prije povratka u Los Angeles.

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) Dugo je nije bilo Lijepa glumica nakon tri ljubavna kraha izgleda bolje nego ikad, a novu priliku za ljubav dala je 15 godina mlađem frajeru!

50-godišnji glumac i njegova 12 godina mlađa supruga Phillipa Coan uhvaćeni su u luci sa svoje dvoje djece.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Jude, koji je nedavno bio na Gold Coastu na snimanju filma Eden Rona Howarda, izašao je u crnoj gornjoj trenerci s kapuljačom. Svoj je komplet upario s tamnoplavim hlačama i crnim japankama dok je nosio veliku smeđu kožnu torbu.

Pogledaji ovo Jude Law - 1 Zanimljivosti Zbog nove transformacije ljepuškastog glumca nije lako prepoznati, pohvalio se da je jedan detalj ostao prirodan i njegov!

U međuvremenu, njegova supruga Phillipa nosila je crnu majicu kratkih rukava i široke hlače upotpunjene bijelim tenisicama.

Slavni par koji voli privatnost, držao je za ruke svoje starije dijete, dok je majka gurala najmlađe dijete u kolicima. 

Inače, Jude je bio u Australiji kako bi snimio triler o preživljavanju Eden zajedno s kolegicama Anom de Armas, Sydney Sweeney i Vanessom Kirby.

Pogledaji ovo Jude Law Celebrity Slavni preljubnik u 51. godini dobio je sedmo dijete, a vijest o prinovi uspio je dugo tajiti od svih

Par se vjenčao 2019. godine te su potajno dočekali svoje drugo zajedničko dijete, a glumčevo sedmo. 

Prije toga je Law vodio prilično raskalašen život pun preljuba i skandala. Naime, glumac je bio u braku s glumicom i producenticom Sadie Frost, s kojom ima sinove Raffertyja i Rudyja te kćer Iris.

Nakon toga je ljubio kolegicu Siennu Miller (38), s kojom je bio zaručen, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove djece Daisy Wright. Daisy je dala intervju za britanski tabloid i šokirala javnost, Siennu, ali i samog Judea.

Miller je oprostila Lawu, no prekinuli su, pa se opet pomirili koju godinu kasnije, ali nije išlo.

Jude ima sina Raffertyja te kćeri Iris i Ruby s bivšom suprugom Sadie Frost, kao i 13-godišnju kćer Sophiju s manekenkom Samanthom Burke te Adu s kantautoricom Catherine Harding.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Dabović Milica Dabović Milica Dabović - 6 Milica Dabović - 7 +19 Milica Dabović - 3 Nekad i sad Evo kako je bivša srpska košarkašica izgledala prije estetskih operacija, nedavno se priključila platformi za odrasle i sve šokirala!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene