Jednostavno su - najbolji

Još jedan trijumf slavnog para!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hvaljeno vino Angeline Jolie i Brad Pitta ne prestaje oduševljavati ljubitelje vinske kapljice diljem svijeta. Kao ni enologe koji mu redom daju najviše ocjene.

Jolie-Pitt & Perrin Côtes de Provence Rosé Miraval naziv je vina Angeline i Brad Pitta koje je zasjelo na 84. mjesto najboljih svjetskih vina 2013. godine prema ocjeni magazina specijaliziranog za enologiju - Wine Spectator. Ovo vino je ujedno proglašeno i najboljim roséom na svijetu.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

>> Balkanska zvijezda uručila počasnog Oscara Angelini Jolie!

'Profinjen i elegantan okus koji nudi pročišćenu i koncentriranu aromu osušene jagode, mandarine i dinje. Na kraju vam u ustima ostaje osjećaj peckanja od začina, koji je oplemenjen kremastim okusom', opisao je Wine Spectator ovo celebrity vino koje je svima toliko fino da se prodaju sve količine u kojima se proizvede.

Podsjećamo, 38-godišnja Jolie i 49-godišnji Pitt pustili su Miraval na tržište u ožujku 2012. godine.

Ovo fino vino slavni par proizvodi zajedno s francuskom vinarskom obitelji Parrin, a radi se od grožđa koje raste na njihovom posjedu Chateau Miraval u Francuskoj koje su kupili 2012. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene