nije sa svima kliknula

Zadnja je došla u plavi tim, a njezina avantura u Survivoru bila je kratka, evo što joj je najteže padalo: ''Osjećala sam se kao da sam sama''

Jelena Perković, Survivor - 5 Jelena Perković, Survivor - 5 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perković, Survivor - 1 Jelena Perković, Survivor - 2 Jelena Perković, Survivor - 3 Jelena Perković, Survivor - 4 Jelena Perković, Survivor - 6 Jelena Perković, Survivor - 7 Jelena Perković, Survivor - 1 Jelena Perković, Survivor - 2 Jelena Perković, Survivor - 3 Jelena Perković, Survivor - 4 +19 Jelena Perković, Survivor - 5 Galerija

Jelena Perković napustila je show "Survivor" pa je s nama podijelila svoje dojmove o preostalim natjecateljima, a otkrila nam je i kakva je atmosfera kad se ugase kamere.

Show "Survivor" napustila je Jelena Perković iz plavog tima.

Pogledaj i ovo Marina Ivić Pivalica, Survivor - 6 neizvjesno razdoblje Marina iz Survivora prisjetila se teškog životnog perioda: "Ta prva godina njegova života bila je užasno stresna!''

Jelena je u show ušla naknadno i njezina "Survivor" avantura nije bila dugoga vijeka, a evo kakvi su joj prvi dojmovi nakon ispadanja i zamjera li nekome zbog toga.

"Odmah po završetku u meni je bio mix emocija, tuga i razočarenje jer sam tako brzo ispala i jer se avantura za mene završava. U drugu ruku sreća jer se vraćam obitelji, prijateljima i hrani. Očekivala sam da ću biti izglasana posebno s onim novim pravilom tu večer. Smetalo mi je što je Sanja upirala prstom u Marinu, Davida, Denisa i mene i komentirala da smo klan, ponekad sam imala osjećaj da nam prati svaki korak. A iznenadila me nominacija od Lea, mislila sam da je sa mnom povezaniji nego s Norom, sad kad sam i vidjela njegov razlog za glas, ima mi još manje smisla", ispričala nam je Jelena, koja smatra da je njezin naknadni ulazak u show jedan od razloga zašto ju je plavi tim sada odbrao.

"Mislim da je to jedan od razloga, ali ne i jedini. No bila sam i u manje brojnijoj skupini koje se veća grupa odlučila riješiti. A u poligonima je nedostajalo malo preciznosti i sreće", smatra Jelena.

"Survivor" će, kaže, pamtiti kao predivno, ali i turbulentno životno iskustvo.

"Prvo mi kroz glavu prolazi prvi 'ručak' tamo, odnosno kokos i riža sa slanom vodom, spavanje na daskama uz zvukove valova cijelu noć, zalasci sunca, potpuna izolacija od vanjskog svijeta, prve palačinke i sendvič, pjevanje kada se vraćamo u kamp nakon pobjede...mogla bi nabrajati do sutra. Fizički nije bilo napornije nego što sam mislila, ali zato je psihički. Najteže su mi pali međuljudski odnosi i te intenzivne podjele u plemenu, često sam se osjećala kao da sam sama tamo", otkrila nam je.

A bi li sve ponovila?

"Sada bi malo bolje razmislila, ali bi ipak ponovila. Ovo mi je bila jedna ogromna lekcija za život gdje sam dosta naučila o sebi, ali i o drugim ljudima. Osvijestila sam što je najvrijednije u životu i koliko ono što imamo uzimamo zdravo za gotovo, kao što su obrok, krov nad glavom, obitelj, prijatelji... Da mogu vratiti vrijeme definitivno bi se probala opustit, ne opterećivati toliko i uživat u trenutku", priznaje.

Dodaje i kako je zadovoljna načinom na koji se predstavila i kako su je gledatelji doživjeli.

"Dobila sam toliko predivnih poruka i komentara, jako sam zahvalna na podršci", pohvalila se.

Otkrila nam je i s kim se u showu najviše zbližila, ali i s kim baš i nije.

"Meni je potrebno malo više vremena da se otvorim ljudima, ali sam se povezala s nekoliko njih, a najviše su mi prirasli srcu Marina, David i Denis. Nisu mi sjele Nora i Anđela iako sam se pri kraju s Anđelom ipak malo zbližila", iskrena je Jelena, a ne skriva ni tko su joj favoriti za pobjedu.

"Mislim da je ugroženo troje ljudi koji nisu u brojnijoj skupini, a to su Denis, Marina i David, a upravo njih bi voljela gledati u finalu", kaže.

Zanimalo nas je i što se događalo u plavom plemenu kada bi se kamere ugasile.

"Kad nas kamere ne snimaju se ne događa ništa spektakularno. Ujutro se nešto skuha, većinom kokos, ide se loviti riba, skupljaju se drva za vatru, netko se kupa na plaži, netko skuplja školjkice, a neki odmaraju. Rano pada mrak pa navečer sjedimo uz vatru i pričamo.

Atmosfera nakon pobjede i nakon osvojene nagrade je super u kampu no ostalim danima nije baš ugodna. Previše različitih karaktera na jednom mjestu koji su 24h dnevno zajedno rezultira lošijom atmosferom i tenzijama", govori nam Jelena, koja je iz više razloga sretna što se vratila doma, no priznaje i da joj već nedostaje Dominikanska Republika.

"Najviše sam se veselila vidjeti svoju obitelj i prijatelje ali i pojesti konkretan obrok. No moram priznati da mi već fali Dominikana, palme, ljetne temperature, a i poligoni", kaže.

Ipak, u "Survivor" se, barem zasad, ne namjerava opet prijavljivati.

"Ne vjerujem da ću se opet prijaviti u Survivor, ali savjetujem svima koji razmišljaju o tome da to i učine jer ih čeka nezaboravno iskustvo", poručuje i za kraj dodaje: "Nemojte zaboravit vježbat gađanje".

  1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 3 Eni Šukunda - 4 +18 Eni Šukunda Celebrity Naša bivša misica drastično se promijenila od 2017. kad je osvojila krunu, ovo kao da je druga osoba, a evo kako je tada izgledala!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene