Na meti hejtera

Dušebrižnici se okomili na izgled supruge poznatog glumca, on je stao u njenu obranu i poslao im oštru poruku koja je svima začepila usta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Ritter stao je u obranu supruge Melanie Lynskey nakon komentara o težini koji su se proširili društvenim mrežama.

Američki glumac Jason Ritter oglasio se na Twitteru kako bi stao u obranu svoje tri godine starije supruge, glumice Melanie Lynskey nakon što je postala meta izrugivanja i sramotnih komentara na društvenim mrežama i to zbog izgleda.

41-godišnji Jason, podijelio je ženin komentar u kojem je izrazila svoju frustraciju na tu temu pa poručio dežurnim dušebrižnicima što misli o tome. 

"Ako netko ima daljnje neželjene komentare o bilo čijem tijelu, može ih slobodno napisati trajnom tintom na vlastito čelo", poručio je glumac.

Melanie se prethodno oglasila kako bi komentirala ljude koji joj šalju neželjene komentare o težini pod krinkom brige za njezino dobro.

"Najupečatljivije su poruke poput onih "Ja brinem za njezino zdravlje!! K*** ti me ne vidiš na mom biciklu! Ne vidiš me kako trčim kroz park sa svojim djetetom. Mršavo nije uvijek jednako zdravo", napisala je glumica.

Ranije ovog mjeseca je već na tu temu dala izjavu za časopis Rolling Stone pa otkrila kako ju je djelatnik u produkciji njezine serije
"Yellowjackets" natjerao da smršavi

"Pitali su me: "Što planiraš učiniti? Siguran sam da će ti producenti nabaviti trenera. Voljeli bi ti pomoći s ovim", otkrila je.

Dodala je da su je po tom pitanju podržale kolege Tawny Cypress, Christina Ricci i Juliette.

Lynskey je razgovarala s People na temu slike tijela u intervjuu iz 2016., rekavši da je dugo vremena bila jako loše zbog pokušaja prilagođavanja nečemu što joj fizički nije bilo moguće.

"Izgubila sam razum. Imala sam problema s prehranom i u određenom trenutku sam pomislila da neću preživjeti, bila sam jako nesretna i kosa mi je opadala. Pomislila sam tada samo trebam izgledati onako kako bih trebala izgledati i vjerovati da će ljudi htjeti ubaciti nekoga u film ili emisiju tko izgleda kao ja. Morala sam se doista osjećati ugodno sam sa sobom, jer to se ne može odglumiti", otkrila je.

Jason i Melani su u braku od 2020. godine i zajedno imaju jedno dijete, a detalje privatnog života trude se držati samo za sebe. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth (FOTO: Privatni album) Mario Roth (FOTO: Instagram) Mario Roth (FOTO: Instagram) Mario Roth (FOTO: Privatni album) +4 Mario Roth (FOTO: Privatni album) Celebrity Domaći miljenik žena strahovao je da će izgubiti obožavateljice, no komentari ispod njegovih razgolićenih fotki govore drugačije

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene