Ljubav nema granicu

Da je poljubi mora stati na prste, a njihova strast pršti na sve strane, ovaj zanimljiv par krao sve poglede!

Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 2 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 3 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 6 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 7 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 5 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 7 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 8 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 1 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 1 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 4 +8 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 5 Galerija

Jason Oppenheim nije mogao odoljeti svojoj novoj djevojci Marie Lou Nurk koju je ljubio i dirao pred paparazzima u Grčkoj.

Američki posrednik nekretninama i zvijezda emisije ''The Selling Sunset'' Jason Oppenheim izmjenjivao je nježnosti sa svojom novom djevojkom Marie Lou Nurk čekajući gliser na obali Mykonosa.

Jason je mlađahnu djevojku nekoliko puta uhvatio za stražnjicu i dijelio joj strastvene poljupce, a ona je bila odjevena u ultra kratku crnu minicu i bijelu laganu majicu bez rukava.

45-godišnjak je Marie ljubio trbuh pa bi mnogi pomislili da par čeka bebu. Baš zbog djeteta Jason je i ostavio bivšu Chrishell Stause jer je ona željela djecu, a on ne.

Ovaj par na meti je mnogih šala jer je Oppenheim puno niži od modela, a da bi je poljubio, Jason mora stati na prste što je učinio i ovoga puta.

Ipak, to ih ne sprječava da uživaju u svojoj ljubavi koja je počela prije nekoliko mjeseci. Svoju vezu potvrdili su prije dva mjeseca na odmoru na grčkom otoku kada su ih također uhvatili paparazzi.

''Pretpostavljam da se nikad ne bismo poljubili u javnosti da smo bili jako oprezni'', rekao je osnivač Oppenheim Groupa za magazin People.

"Ali sigurno nisam mislio da ćemo biti uhvaćeni i to na nekom grčkom otoku na parkiralištu'', priznao je.

Oppenheim je rekao da je sretan svaki dan u svojoj novoj romansi, a također je bio jako sretan s Chrishell ističući da nije želio odbaciti tu vezu.

''Bilo je jako teško, ali nisam ponovno htio prolaziti kroz to'', rekao je.
Također, priznao je i da su se njegova nova djevojka i bivša upoznale te da su se dobro slagale.

''Ona želi da ja budem sretan i ja želim da ona bude sretna'', dodao je.

Ipak, Jason je upoznao 25-godišnju Marie koja je ukrala njegovo srce, a golupčići su sudeći po fotografijama itekako zaljubljeni i sretni.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene