Skupa pozirali

Zrinka Cvitešić u društvu našeg zgodnog glumca nije skidala osmijeh s lica, a njezinog Nike nije bilo vidiku

Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 1 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 2 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 3 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 4 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Janko Popović Volarić, Anastasiia Mazur Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić +12 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Galerija

Janko Popović-Volarić i Zrinka Cvitešić jedni su od gostiju koji su prisustvovali završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Glumac Janko Popović-Volarić i glumica Zrinka Cvitešić u veselom raspoloženju gostovali su u Dubrovniku na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo In Magazin: Janko Popović Volarić ''ne mogu vam to ni pričati'' Janko Popović Volarić o obožavateljicama koje su ga godinama častile brojnim doživljajima: ''Te užase koje sam ja vidio, svašta sam doživio...''

Zrinka je pozirala u čipkastoj kreaciji koja je podsjećala na baloner te je u njoj pokazala svoju ženstvenu figuru, a minival, lagana šminka i bež torbica idealno su se uklopili u cijeli modni odabir.  Janko se pak odlučio na nešto ležerniju kombinaciju pa je odjenuo plavu košulju, tamne traperice i sunčane naočale. 

Zrinka se ovog puta pojavila bez svog dečka Nike Kranjčara s kojim je u vezi od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. 

Janko se nakon dugo vremena pojavio u javnosti i to nakon vijesti da ga više nećemo gledati u popularnoj emisiji "Supertalent" u kojoj će ga zamijeniti Fabijan Pavao Medvešek. 

Sve je objasnio nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao je Janko.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Osim Janka i Zrinke među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Valentina Walme, Marko Petrić , Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 +25 Severina Vučković - 1 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene