Najstariji izbor ljepote

Krenula je potraga za kraljicom Zagreba, konkurencija je žestoka i pred žirijem je nimalo lak zadatak!

Kraljica Zagreba Kraljica Zagreba Josip Čekada/PR 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Zagreba - 9 Kraljica Zagreba - 10 Kraljica Zagreba - 8 Kraljica Zagreba - 7 Kraljica Zagreba - 6 Kraljica Zagreba - 5 Kraljica Zagreba - 4 Kraljica Zagreba - 3 Kraljica Zagreba - 2 Kraljica Zagreba - 1 +16 Kraljica Zagreba - 11 Galerija

Izbor za Kraljicu Zagreba 2021. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Prethodna godina, bila je veoma izazovna i nepredvidiva, ali sve je spremno za izbor najljepše Kraljice Zagreba. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor - "Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) kao filmska diva Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri

Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2021., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju i predstavljat će Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Inače, Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, "Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom "Kraljica Hrvatske“.

Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i legendarni voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde, grupa Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti moći uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Stoga rezervirajte datum 15.6. u 20 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno je u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske, koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je ujedno i povijesno za Republiku Hrvatsku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene