Preslatko!

Izabel Kovačić proslavila je rođendan u kućnom izdanju, a fanove je rastopila novom obiteljskom fotkom!

Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 1 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 1 Galerija

Izabel Kovačić proslavila je 29. rođendan kod kuće, u društvu supruga Matea i sina Ivana.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca i poduzetnica Izabel Kovačić proslavila je 29. rođendan, i to kod kuće u društvu svojih najmilijih, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je na profilu na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s Mateom i njihovim sinom Ivanom u opuštenom izdanju, dok u ruci drži rođendansku tortu sa svjećicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Neka ti je najjjsretniji rođendan!! Uživaj u svakom danu, svakom trenutku jer to zaslužuješ", "Sreeeetan rođendan ljepotice", "Predivniiiiii! Sretan ti", "Rastopit ću se", "Divan ste par", "Divna ženo, sretan ti rođendan", dio je čestitki i komplimenata koje je dobila od pratitelja u komentarima.

Izabel i Mateo u sretnom su braku od 2017. godine, a sin Ivan im je prvo dijete. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +2 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić objavila svoju prvu fotografiju dva mjeseca nakon poroda, ispod sakoa istaknula je bujni dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene