I to se događa!

Naš glazbenik i njegova 28 godina mlađa žena upoznali su se kad mu je prišla s jednom molbom, a bila je njegova velika obožavateljica!

Ivica Propadalo i Dragana Todorović Ivica Propadalo i Dragana Todorović Sandra Simunovic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 1 Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 2 Ivica Propadalo i Dragana Todorović Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 1 Duško Lokin, Ivica Propadalo i Dragana Todorović - 1 Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo +8 Dragana i Ivica Propadalo Galerija

Ivica Propadalo i Dragana Todorović pojavili su se zajedno na predstavljanju knjige Miroslava Lilića "Bez reprize" u Zagrebu.

U Zagrebu je održana promocija knjige "Bez reprize" našeg nedavno preminulog i cijenjenog novinara Miroslava Lilića, a koju nisu propustila brojna poznata lica iz domaće javnosti.

Među njima pažnju su plijenili i 73-godišnji glazbenik Ivica Propadalo i njegova 28 godina mlađa supruga Dragana Todorović. Par je sa smiješkom pozirao fotografima, a lijepa brineta nije se odvajala od Ivice.

Njihova ljubavna priča počela je na koncertu njegova benda Teška industrija u Beogradu, a detalje je jednom prilikom otkrio sam Ivica.

"Imali smo zajedničkog prijatelja, on nas je upoznao. Ona je došla na koncert, htjela se uslikati i, eto, to traje tako", izjavio je jednom za IN magazin.

Vjenčali su se u rujnu 2017. godine, a njihovo svadbeno slavlje trajalo je čak dva dana. Dan nakon što su se izmijenili bračne zavjete u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici pred članovima obitelji organizirali su veliki tulum u u muzeju Mimara, na koji su pozvali Željka Bebeka, Zorana Škugora, Luku Nižetića, Dalibora Petka i brojna druga poznata lica, a mladence i uzvanike zabavljala je Tereza Kesovija.

Dragana je njihovu petu godišnjicu braka obilježila romantičnom objavom na svojem profilu na Instagramu.

"Razlike u godinama i vjeri gledamo s podsmijehom. Ljubav gradimo na povjerenju i toleranciji. Jer mi smo tim, najbolji prijatelji i najveći rivali da dokažemo jedno drugom ljubav", napisala je tada.

Ivica iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece, sina Marka i kćer Lanu, a od prve supruge razveo se 2005. godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene