spremna za navijanje!

Vruće izdanje naše najpoznatije navijačice kao podrška Vatrenima uoči Svjetskog prvenstva: "Takva u Katar!"

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 4 +24 Ivana Knoll - 5 Galerija

Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima pozira u navijačkom bikiniju uz koje je poručila da jedva čeka Svjetsko prvenstvo.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll spremna je za Svjetsko prvenstvo.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Na svojem profilu na Instagramu Ivana je podijelila svoje uzbuđenje uoči natjecanja, a tom je prilikom objavila i svoje fotografije u vrućem navijačkom izdanju.

"Još samo nekoliko dana do početka Svjetskog prvenstva u Katru. Jedva čekam!" napisala je Ivana uz fotke na kojima pozira u minijaturnom bikiniju s prepoznatljivim uzorkom hrvatske šahovnice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Objavom je izazvala lavinu komentara, a jedan se posebno istaknuo.

"Kolinda na aparatima", napisao jo je Neven Ciganović, vjerojatno aludirajući na izdanje koje je bivša predsjednicama pripremila za Katar, a radi se o narodnoj nošnji.

"Takva u Katar!", "Najljepša navijačica na svijetu", "Spektakularna", "Hrvatska će sada sigurno pobijediti", još su neki od brojnih komentara ispod fotki.

Podsjetimo, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata upravo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene, a nakon što su svijet obišle njezine fotografije s utakmice Hrvatske i Nigerije, na kojima nosi haljinicu s kockicama, stekla je nadimak naše najseksi navijačice.

Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja, a najčešće objavljuje svoje golišave fotke.

Ranije ove godine primijetili su je i paparazzi u Miamiju, gdje je provela nekoliko mjeseci, a upravo tada su nastale i ove fotke koje je sada podijelila.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput podijelila trenutke za pamćenje sa suprugom i sinom: "Zauvijek će ostati kao uspomena..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene