I kako sada spavati?

Ivana Knoll se snimila prije spavanja, zavodljivi pokreti nisu izostali, a ručnik je umalo skliznuo s njene bujne pozadine!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Cher - 3 +19 Ivana Knoll i Cher - 2 Galerija

Ivana Knoll pokazala je svojim obožavateljima kako se ona sprema za spavanje, pa malo toga prepustila njihovoj mašti.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll podijelila je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu nekoliko vrućih prizora u donjem rublju, a u kojem se snimala dok je prala zube prije spavanja.

Ivana je u priči na svom profilu objavila video u kojem je zavodljivo i zaplesala snimajući se u ogledalu, dok je na sebi nosila crno donje rublje i bijeli ručnik koji je umalo skliznuo s njene bujne pozadine.

Inače, Ivanu često kritiziraju da pretjerano uređuje svoje fotografija i snimke, no svejedno je na Instagramu vjerno prate milijuni obožavatelja, od kojih je većinu stekla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci baza joj je Miami u kojem živi i radi, a tamo se družila i sa svjetskim zvijezdama, poput glumca Leonarda DiCaprija, repera Drakea, košarkaša Shaquillea O'Neala i drugih.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene