Zgodna i u hlačama!

Atraktivna Hrvatica iznenadila pratitelje rijetkom fotografijom u trapericama u koje je jedva ugurala svoju bujnu pozadinu!

Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 5 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 +18 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll objavila rijetku fotografiju u kojoj prekriva atribute, ali svejedno je mnogim pratiteljima probudila maštu!

Ivana Knoll, atraktivna crnka na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije u oskudnoj odjeći ili kupaćim kostimima, a sad je pratitelje iznenadila fotografijom u trapericama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Kada se vraća? Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

Međutim, unatoč pokrivenoj goloj koži, nije mogla sakriti svoju guzu pa je tako i u trapericama mnogima pobudila maštu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

''Izgledaš fantastično!'', ''Naše savršeno tijelo!'' neki su od komentara na fotografiji.

Ivana već neko vrijeme boravi u Americi, a s obzirom da je posjetila i Coachella festival te razne druge događaje koje posjećuje mnogo ljudi, ne čudi da je Knoll skupila i dodatne obožavatelje i pratitelje pa se tako među komentarima na Instagramu može naći i dosta engleskih komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Nedavno je podijelila i fotografiju s plaže na kojoj sjedi u uskom jednodijelnom bikiniju te pokazuje i svoju dugu kosu, a među komentarima na fotku prevladavaju emotikoni vatrice.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić i Gabriela Pili - 2 Marko Petrić i Gabriela Pili - 1 Marko Petrić i Gabriela Pili - 3 Marko Petrić i Gabriela Pili - 4 +27 MARKO I GABRIELA Ples sa zvijezdama ep 11 inMagazin Gabrieli i Marku izmaklo je finale Plesa sa zvijezdama: ''Još je puno turbulentnih emocija, nisu se dojmovi slegli!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella i Tihomir Orešković Ella Orešković Ella Orešković +0 Ella Orešković Celebrity Lijepa kći našeg bivšeg premijera objavila rijetku zajedničku fotku s ocem koji je iznenadio novim imidžem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene