posvetio im emotivnu objavu

Ivan Pažanin pokazao roditelje, pogledajte kome više sliči: "Čuvajte ih i volite, to je najveće bogatstvo!"

Ivan Pažanin Ivan Pažanin Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Pažanin s majkom Ivan Pažanin s ocem Ivan Pažanin s roditeljima In Magazin: Ivan Pažanin - 1 Ivan Pažanin, Želim život Ivan Pažanin - 1 Ivan Pažanin - 2 Ivan Pažanin - 4 Ivan Pažanin Ivan Pažanin +19 Ivan Pažanin s bakom Galerija

Ivan Pažanin objavio je fotografije na kojima pozira s majkom i ocem te im je posvetio i dirljivu objavu.

Ivan Pažanin jedan je od omiljenih domaćih chefova, kojeg od prošle godine svakodnevno gledamo i u kulinarskom showu Nove TV "Riba na torti".

Posebice je popularan među ženama i slovi kao miljenik Hrvatica, a sada je pokazao od koga je naslijedio svoj izgled.

Pažanin je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira sa svojim roditeljima te je otkrio da su skupa slavili rođendan njegove majke, a posvetio im je i emotivan status.

"Sretan rođendan, majko! Čuvajte i volite svoje roditelje, to je najveće bogatstvo. Neka uvik bude dobre spize", napisao je na društvenoj mreži, a njegova je mama u komentarima dobila brojne rođendanske čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

S roditeljima je pozirao i početkom prošle godine, povodom njihove 40. godišnjice braka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Što se tiče njegova ljubavnog života, Ivan kaže da je slobodan, a evo kako bi ga neka dama mogla osvojiti.

"Gledajte, teže ćete vi mene osvojiti s obrokom, ali ćete me osvojiti energijom, karizmom, stavom, nekom posebnom emocijom, to je ono što mene posebno privlači. Za moju partnericu mislim da bi bilo dobro da barem uživa u hrani, da barem tu nađemo kompromis", ispričao je nedavno u IN magazinu. Tom se prilikom osvrnuo i na status miljenika žena te općenito popularnost chefova među nježnijim spolom.

"To dame vole zaista, to daje neku moć. Dobijete muškarca i taj izražaj jačine i nježnosti i ljubavi, i osjećaja i ludosti tako da to sve leži u jednom čovjeku", smatra Pažanin.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski - 8 +27 Tony Cetinski sa sinom Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene