Prvi put u javnosti

Glumac koji je javnost šokirao svojom transformacijom ljubi 14 godina stariju manekenku, o njihovoj vezi trenutno priča cijeli svijet

Will Poulter - 8 Will Poulter - 8 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 7 Will Poulter - 4 Bobby T - 4 Bobby T - 5 Bobby T - 3 Bobby T - 2 Bobby T - 1 Will Poulter - 9 Will Poulter - 8 Will Poulter - 6 +18 Will Poulter - 3 Galerija

Isplivala je prva fotografija britanskog glumca Willa Poultera i njegove 14 godina starije djevojke, par već navodno i živi zajedno u Londonu.

Britanski glumac Will Poulter proslavio se u filmu "We are the Millers" iz 2013. godine, a njegova transformacija u zgodnog muškarca sve još uvijek iznova šokira.

A posljednjih dana Will puni medijske stupce viješću kako ima novu djevojku i to 14 godina stariju manekenku Bobby T.

Iako su vezu dosad uspješno skrivali, strani mediji sad su objavili njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube i kojom su potvrdili vezu.

Par je postao nerazdvojan, a prema pisanju Daily Maila Will se jako zbližio s Bobbynim sinom Danielom kojeg je dobila s bivšim igračem i NFL analitičarem Markom Sanchezom.

"Bobby je provela Božić s Willom i njegovom obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je stvarno učvrstilo njihov odnos. Provode više vremena zajedno u Londonu i kao njegova obitelj s Bobbyjevim sinom Danielom, koji je uključen u sve što rade" otkrio je njima blizak izvor za Daily Mail.
44-godišnja Bobby, čije je pravo ime Erin Campaneris, dospjela je na naslovnice kao uspješna manekenka sa samo 15 godina, a trenutačno ima ugovore s prestižnim agencijama kao što su Ford Models, LA Models i New York Models.

Bobby je prema pisanju stranih medija prebacila posao u Veliku Britaniju, gdje i navodno živi s Willom u Istočnom Londonu.

Prije Bobby, Willa su povezivali s glumicom Florence Pugh nakon što su viđeni zajedno na Ibizi, ali ispostavilo se da su bili samo prijatelji koji su zajedno bili na odmoru, što je ona tada potvrdila i putem društvenih mreža.

Pogledaji ovo Will Poulter Kultura & zabava Opa, kakva promjena: Dječji glumci koji su se transformirali u naočite momke

U posljednje vijeme mnogi su primijetili koliko se Will promijenio i da više nije slatki dječak, već seksi mladić koji je zapeo za oko mnogim obožavateljicama. Većina gledatelja Willa pamti iz filma u kojem je glumio s Jennifer Aniston, Jasonom Sudeikisom i Emmom Roberts, no nisu mogli vjerovati svojim očima kada su vidjeli njegove fotografije snimljene gotovo desetljeće kasnije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Lazić - 10 Andrijana Lazić - 9 Andrijana Lazić - 8 Andrijana Lazić - 7 +6 Andrijana Lazić - 6 Celebrity Neutješni otac poginule pjevačice iz Bijeljine oprostio se od nje porukama koje tjeraju suze na oči: "Voljet ću te do zadnjeg dana života svog"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos +24 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Pokos odbrusila hejterima nakon vijesti da se vraća na glazbenu scenu: "Ja sam jedna od ikona tog vremena, čemu čuđenje?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene