Vrlo su slični

Zgodni Josip iz showa ''Ženim sina?'' jako je povezan s majkom i njezine savjete o ženama uvijek prihvaća

Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar i Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Kotlara i njegovu majku Suzanu Dragoslavić pratimo u showu "Ženim sina".

Josipa Kotlara upoznali smo kao jednog od sudionika showa "Ženim sina" Nove TV, u kojem se istaknuo svojim aktraktivnim izgledom, energijom, ali zanimljivim karakterom koji je pokazao. Za sve to uvelike je zaslužna Josipova majka Suzana Dragoslavić, s kojom je jako povezan i čije savjete uvijek prihvaća.

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) Pogledajte ovaj show! Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov!

Sa Suzanom smo provjerili kakav je Josip bio kao dječak i je li bio zaljubljive prirode.

"Josip je bio vrlo živahan, neustrašiv, što mi je zadavalo probleme jer se baš ničeg nije bojao, baš ničeg. Bio je zaista omiljen među djecom, ali zaljubljive prirode nije bio", otkrila nam je Suzana.

Kao i svaka majka, sjeća se Josipovih prvih simpatija, a u sjećanju joj je posebno ostalo jedno Valentinovo. 

"Sjećam se simpatije iz osmog razreda. Bilo je Valentinovo i zamolio me da idemo kupiti poklon za njegovu simpatiju, neko plišano srce. To su bile prve ljubavi, a moje je savjete prihvaćao od malih nogu", ispričala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEPI | Model (@bepi.energy) on

Josip i Suzana vrlo su slični, dijele istu energiju, a ona mu priželjkuje djevojku s kojom će biti sretan.

"Priželjkujem mu onakvu djevojku koja će se njemu svidjeti jer ako se svidi njemu, onda će se svidjeti i meni", zaključila je Suzana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene