zvijezda hit-serije

Mia Anočić Valentić otkrila nam je što joj je zajedničko s brbljavom Sekom i zašto je njezin sinčić nekad ne želi gledati na televiziji

Mia Anočić Valentić - 2 Mia Anočić Valentić - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Anočić Valentić - 2 Mia Anočić Valentić - 3 Mia Anočić Valentić - 1 Mia Anočić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Anočić Valentić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Mia Anočić Valentić +0 Mia Anočić Valentić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Mia Anočić Valentić je za DNEVNIK.HR progovorila o teškom periodu nakon iznenadne smrti njezina oca Saše Anočića, također poznatog glumca i redatelja.

Glumica Mia Anočić Valentić osvojila je gledatelje kao vesela i brbljava Seka u seriji "Dar Mar", a sada se ponovno vraća na male ekrane u istoj ulozi.

Pogledaj i ovo Chef Melkior Bašić - 1 Osvojio posebne simpatije! Chef Melkior ispričao nam je kako je dobio nadimak Gospodin Fatalni zbog kojeg ga kolege iz žirija zezaju i danas!

Uoči nove sezone popularne humoristične serije Nove TV otkrila nam je kako je provodila slobodno vrijeme između snimanja koje joj je, kako kaže, proletjelo.

"Svaki slobodan trenutak uglavnom provodim sa obitelji i prijateljima. A ponekad 'dobijem' i vrijeme za sebe", kazala je kroz smijeh za DNEVNIK.HR.

"Već sam i zaboravila da je bila pauza između prve i druge sezone. Imam osjećaj kao da već godinu dana snimamo bez prestanka. Ali da, jedva sam čekala snimanje i druženje sa mojim Dizmovčanima", priznala nam je Mia, koja je i privatno jako dobra s kolegama iz serije.

"Najviše se družim sa svojim televizijskim mužem Fabijanom Pavlom Medvešekom. Dugo se poznajemo, te imamo jedan lijepi bratsko-sestrinski odnos. Nerijetko bih popila piće i s dragom Martinom Stjepanović, s kojom se poznajem još od prije akademije", ispričala nam je, a otkrila je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novoj sezoni.

"U novoj sezoni ćemo upoznati neke nove, super zanimljive likove i njihove priče, a priče nas starosjedioca će se samo zahuktavati", najavila je glumica koja se, priznaje, može poistovjetiti s likom koji tumači u seriji.

"Obje smo vesele i brbljave, katkad tvrdoglave i volimo razne situacije okrenuti na šalu", neke su od zajedničkih osobina koje Mia ima sa Sekom.

Iza glumice je težak period u kojem je iznenada ostala bez oca, također poznatog glumca i redatelja Saše Anočića koji je preminuo početkom svibnja u dobi od 52 godine. Mia nam je ispričala kako se nosi s gubitkom

"Bol nikada neće prestati, samo ću naučiti živjeti s njom. Trudim se sjećati lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno i osjećati sreću, a ne tugu... No dug put je preda mnom", priznala je glumica.

"Najviše ću ga pamtiti po specifičnom humoru, te našim nekim internim pošalicama" , dodala je Mia.

"Zbog oca sam često bila okružena kazalištem, zatim sam se vrlo rano učlanila u dramsku grupu i eto me danas u tom istom svijetu", prisjetila se.

Mia je majka sinčića Marlija kojeg je dobila s Aleksandrom Pupićem, kiropraktičarem i fizioterapeutom kojeg poznaje još s dječjih treninga taekwandoa u Osijeku. Zaručeni su već nekoliko godina i ranije je isticala kako još nema namjeru stati pred oltar, no čini se da se sada u daljini ipak mogu čuti svadbena zvona.

"Nemamo ništa konkretno dogovoreno, no osjećam da se bliži taj trenutak. Rock and roll", otkrila nam je Mia koja je već stala pred oltar u seriji "Dar Mar".

Zanimalo nas je i kako njezin sinčić reagira kada je vidi na ekranu.

"Marli se koji put razveseli kad vidi mamu na televiziji, a koji put želi da ugasim tv jer mama u sceni viče. Jednom smo zajedno gledali jednu epizodu i strpljivo je čekao kad će se mama pojaviti, no nažalost, u toj epizodi me nije bilo", prisjetila se, a iako još ne zna kojim će putem ići njezin sin, kaže da se već vidi kako ima "Anočićevski gen".

A koliko je Mia talentirana za glumu, ali i za ples te pjesmu, pokazala je u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se natjecala 2017. godine i zavrpila na visokom trećem mjestu.

"Sudjelovanje u TLZP-u pamtim kao jedno od ljepših i poučnijih iskustava u svome životu. Posebno mi je drago što sam naučila koristiti svoj glas na načine koji su mi do tada bili nepoznanica. I da, već sutra bih se ponovno upustila u tu avanturu" priznala je Mia, a vjerujemo da bi njezin povratak u show razveselio i gledatelje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene