Zgodan i jak

Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest

Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) +0 Idris Elba (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Idris Elba slovi kao jedan od naizglednijih kandidata koji će zamijeniti Daniela Craiga u ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda.

Slavnog britanskog glumca Idrisa Elbu, već se u nekoliko navrata spominjalo kao glumca kandidata za novu ulogu tajnog agenta Jamesa Bonda. Nagađanja se nastavljaju i Idrisovo se ime spominje kao najizglednije rješenje nakon što Daniel Craig napusti franšizu.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Profimedia) Tko bi bio najbolji? ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Naime, nagađanja da će 45-godišnji glumac preuzeti tu prestižnu filmsku ulogu, povećala su se nakon što je producentica filma Barbara Broccoli izjavila da je vrijeme da Jamesa Bonda glumi "netko tko nije bijelac".

Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Posljednih nekoliko godina puno se pričalo o glumcima koji konkuriraju za ulogu, a Idrisovo je ime bilo među prvima spomenuto još 2014. godine ali glumac je tada navode negirao u nekoliko prilika, čak je bio izjavio da je vrijeme da žena preuzme ulogu.

Osim Idrisa, u vezu s Jamesom Bondom dovodili su se James Norton, Tom Hardy i Aidan Turner.

Aktualni James Bond iliti Daniel Craig, koji je snimio već četiri filma ove franšize, posljednji će se put u ovoj ulozi pojaviti u filmu koji se u kinima očekuje u listopadu 2019. godine, a snimanje počinje u prosincu ove godine.

Idris Elba (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ukoliko ćemo Idrisa gledati kao najpoznatijeg tajnog agenta, on će u povijest ući kao prvi tamnoputi glumac koji je zaigrao tu ulogu.

Podsjećamo, osim glumom Idris Elba bavi se i glazbom, a ovog je proljeća nastupio u jednom zagrebačkom klubu kad DJ.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene