Tajna komunikacija

Skriveni signali: Stručnjaci objasnili zašto se princ Harry i Meghan stalno drže za ruke

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Stručnjakinja je analizirala govor tijela Meghan Markle i princa Harryja.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry još jednom su se pojavili držeći se zaljubljeno za ruke, tijekom posjeta Melbourneu. Stručnjaci za govor tijela pozabavili su se ponašanjem kraljevskog para na prvom međunarodnom putovanju i objavljivanja vijesti o dolasku prinove na svijet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan i Harry nikada se nisu ustručavali pokazati osjećaje u javnosti, no stručnjakinja za govor tijela Judi James otkrila je za Mail Online kako zapravo imaju tajni način komunikacije u određenim trenucima, pogotovo onda kad nisu u mogućnosti razgovarati.

"To im pomaže da se lijepo kreću, da čitaju jedno drugom misli i emocije", objasnila je Judi.

Jedna je od uobičajenih gesti trenutak kada Harry drži Meghaninu ruku u svojoj ruci i time joj daje do znanja da ju štiti.

"Meghan mu odgovara tako da njegovu ruku stavlja oko svog tijela, a potrebu za osjećajem sigurnosti otkriva mu nježnim stiskanjem ruke", otkrila je Judi.

Pri susretu s australskim guvernerom Peterom Cosgroveom i njegovom suprugom, Harry je viđen kako Meghan prstom pokazuje prema dolje. Bio je to znak da se pripreme za susret s domaćinima i tradicionalno pozdravljanje.

"To je sjajan primjer usklađene komunikacije koju koriste u javnosti kako bi djelovali što usklađenije i sinkroniziranije", objasnila je stručnjakinja.

U trenucima kada Harry mora pokazati svoju dominantnost, malo povuče Meghaninu ruku kako bi joj dao do znanja da moraju požuriti.

"Taj potez često viđamo pri kraljevskim posjetama tijekom kojih se Meghan zapriča više nego njezin suprug", izjavila je Judi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene