gledamo i ne vjerujemo!

Predsjednik Hrvatskog sabora postao prodavač ribe, ovaj čudan potez nitko nije očekivao: "Malo sam se zamislio..."

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Facebook 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković Gordan Jandroković - selfie - 3 Gordan Jandroković Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan i Klara Jandroković +12 Gordan i Sonja Jandroković Galerija

Gordan Jandroković poslužio se čarima umjetne inteligencije i pokazao je kako bi izgledao kao prodavač ribe.

Ako ste pomislili da vas Gordan Jandroković ne može više ničim iznenaditi nakon fotografije u kupaćim gaćama, prevarili ste se.

Predsjednik Hrvatskog sabora sada je na svojem profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj prodaje ribu, koja je nastala pomoću čari umjetne inteligencije.

"Ovako me vidi AI kao prodavača ribe. Hvala Filip Filkovic Philatz na drugačijem viđenju samoga sebe. Malo sam se zamislio..." napisao je Jandroković.

"Jedan od nas", "Kao vino, što stariji to bolji", pisali su mu pratitelji, a mnogi su na bizarnu fotografiju reagirali samo smijehom.

Podsjetimo, Jandroković se prije dvije godine na Facebooku pohvalio i svojim mišićima, kao odgovor na komentar predsjednika Zorana Milanovića.

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami..." napisao je tada i izazvao lavinu reakcija javnosti. 

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić i kći Lana Lourdes +15 Mirela Rupić Nekad i sad Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Treat Williams - 6 Treat Williams - 1 Treat Williams - 4 Treat Williams +3 Treat Williams - 5 Celebrity Poginuo glumac kojeg smo obožavali gledati u hit-seriji i kultnom filmu, o nesreći je izvijestio njegov glasnogovornik: “Shrvan sam”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene