Bile u braku

Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Ashley Benson (Foto: Getty Images) Ashley Benson (Foto: Getty Images) +0 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Galerija

Ashley Benson prije nekoliko je tjedana potvrdila da je u vezi s reperom G-Eazyjem. Njihova romansa počela je odmah nakon što se rastala od Care Delevingne.

Zvijezda serije "Slatke male lažljivice", glumica Ashley Benson, uživa u romansi s novim dečkom G-Eazyjem nakon što se nedavno rastala od dugogodišnje partnerice Care Delevingne.

Pogledaj i ovo Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Potaknule šuškanja Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili?

Benson i njezin 30-godišnji dečko uživali su tijekom kupovine u Los Angelesu te su se cijelo vrijeme ljubili i držali se za ruke. Glumica je pokazala istesano tijelo u mini-hlačama, a maramu koju je imala oko vrata je dio vremena koristila i kao zaštitnu masku.

Vezu s glazbenikom glumica je potvrdila samo nekoliko dana nakon što se rastala od Care Delevingne. Djevojke su vezu započele prije dvije godine, a godinu dana kasnije stale su pred oltar. Nakon tek godinu dana rastale su se, no jedna o drugoj imaju samo lijepe riječi.

S glazbenikom koji joj je sada dečko "spetljala" se dok su zajedno radili na obradi pjesme "Creep" grupe Radiohead. Nisu rekli koliko dugo su u vezi, no jasno se da zaključiti da uživaju u društvu jedno drugoga.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) +1 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Celebrity Jedna od najzgodnijih bivših skijašica prošetala s dečkom, ali svima su za oko zapele njezine duge noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene