žive na tri adrese

Uživa u morskim radostima s 20 godina mlađom suprugom koju je oženio samo dan nakon što je kleknuo

William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) +0 William Dafoe (Foto: Getty Images) Galerija

Willem Dafoe i Giada Colagrande vjenčali su se prije 15 godina, a razlika među njima je skoro 20 godina. Razlika im niti malo ne smeta.

Američki glumac Willem Dafoe (65) odmara sa suprugom u talijanskom Otrantu, a poznato lice uhvatili su fotografi dok je bio na plaži.

Dafoeova supruga Giada Colagrande (44) za koju se vjenčao u ožujku 2005. godine inače je talijanska glumica i producentica, a par se upoznao u Rimu na premijeri jednog njezinog filma. Brzo zatim su počeli romantičnu vezu, a glumac je ispričao i kako ju je zaprosio.

"Ručali smo i samo sam je pitao želi li se udati za mene sutra", ispričao je Dafoe te je dodao kako su pred oltar stali dan kasnije na maloj ceremoniji sa samo dva prijatelja. Žive na tri adrese, a često ih se može vidjeti u Rimu, New Yorku i Los Angelesu. Giada je skoro 20 godina mlađa od glumca, no razlika u godinama im ne smeta. Sretni par često vrijeme provodi na obali njezine rodne Italije.

Willem Dafoe je tijekom svoje blistave karijere glumio u desecima poznatih filmova, a na velikim ekranima prvi se put pojavio 80-ih godina. Bio je nominiran za četiri Oscara i tri Zlatna globusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene