Prijeti mu zatvorska kazna

Alec Baldwin opet je dočekao loše vijesti, dvije godine nakon tragedije na setu optužen je za ubojstvo iz nehaja!

Alec Baldwin Alec Baldwin Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin Alec Baldwin - 6 Alec Baldwin - 5 Alec Baldwin - 4 Alec Baldwin - 3 Alec Baldwin - 2 Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin - 2 Alec Baldwin - 1 Alec Baldwin +8 Alec Baldwin Galerija

Glumac Alec Baldwin ipak je optužen za ubojstvo iz nehaja, od tragedije na setu ''Rusta'' prošle su dvije godine.

Glumac Alec Baldwin optužen je za ubojstvo iz nehaja, dvije godine nakon što je slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins.

Optužnica je vraćena u petak i tereti glumca za ubojstvo iz nehaja na temelju neoprezne uporabe vatrenog oružja i nepoštivanja sigurnosti drugih, prenosi BBC.

Ako bude proglašen krivim, Baldwin bi mogao provesti 18 mjeseci u zatvoru.

Prisjetimo se, prijašnje optužbe bile su odbačene u travnju prošle godine na sudu u Novom Meksiku.

Glumčevi odvjetnici kazali su da nestrpljivo iščekuju suđenje, a od početka se drže priče da je krivac osoba koja je Baldwinu dala pištolj, te da glumac nije znao da je u njemu pravi metak.

"Iako Alec Baldwin opetovano poriče da je povukao okidač, s obzirom na testove, nalaze i zapažanja o kojima se ovdje izvještava, okidač je morao biti povučen ili pritisnut dovoljno da oslobodi potpuno napet ili uvučen čekić dokaznog revolvera", stoji u izvješću o oružju koje je uključeno u sudske dokumente.

Incident se dogodio u listopadu 2021. na setu filma ''Rust''. Prvi asistent redatelja filma ''Rust'' Dave Halls osuđen je u ožujku 2023. na šest mjeseci uvjetno s razdobljem kušnje nakon nagodbe o priznanju krivnje. To je bila prva osuđujuća presuda u tom predmetu, a izrečena je za nemarno korištenje vatrenog oružja.

Halls je 21. listopada 2021. pružio Alecu Baldwinu oružje koje je trebalo biti napunjeno lažnim mecima. Tim rekvizitom je usmrćena Halyna Hutchins te ranjen redatelj Joel Souz. Dave Halls pružio mu je oružje rekavši da je "hladno", što u holivudskom žargonu znači bezopasno. No, onda se dogodila tragedija.

Vjerujete li Baldwinu da nije kriv?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 +24 Jerko Marinić Kragić Celebrity Livajina Iris srčano je bodrila splitsku ekipu iz publike, njenog Marka nije bilo, ali na tribinama je viđen jedan drugi zgodni sportaš!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus ravno iz kreveta skočila je u snijeg, a zbog onog što je nosila svi su joj pisali: ''Blago tebi kad imaš dobro zdravstveno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene