razvod je zaboravila

Brazilska ljepotica prvi put viđena u društvu novog frajera nakon što je potvrdila da su u vezi, evo tko je novi muškarac u njezinom životu!

Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 9 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 9 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 9 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 8 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 7 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 6 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 5 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 4 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 3 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 2 Gisele Bundchen i Joaquim Valente - 1 Gisele Bündchen - 6 +20 Gisele Bündchen - 2 Galerija

Nakon razvoda od Tomy Bradyja, Gisele Bundchen sada ponovo ljubi, i to zgodnog trenera Joaquima Valentea.

Slavna manekenka Gisele Bundchen nakon razvoda od Toma Bradyja ponovo je sretna u ljubavi.

S trenerom Joaquimom Valenteom provodi najviše vremena, a par je čak i razgledavao njezin novi dom u Miamiju te se postavlja pitanje hoće li se novi dečko preseliti kod ove brazilske ljepotice.

Pogledaji ovo Tom Brady i Irina Shayk Celebrity Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi njezinu kolegicu? Uhvaćeni u prisnim trenucima, nakon što su zajedno proveli noć!

Slavna manekenka posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce zbog razvoda od Toma Bradyja, s kojim se vjenčala 2009. godine.

Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka. U kolovozu prošle godine par se obratio na društvenim mrežama te su potvrdili glasine o razlazu.

Pogledaji ovo Gisele Bundchen Celebrity Možete li pogoditi na prvu koliko ova žena ima godina? Unatoč teškom životnom periodu baš blista!

Za Toma se pisalo da ljubi manekenku Irinu Shayk. Nekoliko puta su viđeni zajedno, a iako oni sami nisu ništa potvrdili, njima bliski izvori za TMZ su izjavili da su Irina i Tom započeli romansu nakon što su se upoznali na vjenčanju bogatog nasljednika Joea Nahmana i modela Madison Headrick u svibnju.

Iako se ranije pisalo da je Brady odbio Irinu, koja je bacila oko na njega nakon što se razveo od Gisele, njihove nove fotografije dale su naslutiti kako je istina ipak drugačija.

Manekenka i nogometaš zajedno su proveli cijeli protekli vikend i snimljeni su kako nasmijani ulaze u njegovu kuću u Los Angelesu, a zatim i sljedećeg jutra u njegovu automobilu, dok su pričali i smijali se.

Pogledaji ovo Irina Shayk - 3 Celebrity Slavna manekenka bacila je oko na nedavno rastavljenog nogometaša: ''Nabacivala mu se, ali...''

Međutim, čini se da navodna romansa ipak nije potrajala.

Obožavatelji su kasnije nagađali da se Irina vratila bivšem Bradleyju Cooperu s kojim je ljetovala u Italiji zajedno s njihovom šestogodišnjom kćeri Leom De Seinom te su ih tamo paparazzi snimili u prisnim trenucima tijekom obiteljske vožnje brodom. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 1 +25 Severina u Skoplju - 14 Celebrity Severina je Uskrs provela s dvije najvažnije osobe u njenom životu, svojom objavom dirnula je pratitelje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jadranka Kosor +26 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene