Sadržaj za odrasle

Haljina zvijezde Dosjea X elegantna je samo na prvi pogled, a zapravo vrvi detaljima koji nisu za svačije oči!

Gillian Anderson Gillian Anderson Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson Gillian Anderson Gillian Anderson Gillian Anderson Gillian Anderson Gillian Anderson Gillian Anderson u seriji Spolni odgoj Gillian Anderson - 1 Gillian Anderson - 2 Gillian Anderson - 3 +16 Gillian Anderson - 4 Galerija

Gillian Anderson privukla je pozornost na dodjeli nagrada Zlatni globus zbog zanimljivog uzorka haljine koju je nosila.

Zvijezda serije "Dosjei X", glumica Gillian Anderson (55) istaknula se na dodjeli nagrada Zlatni globus zbog svojeg neobičnog modnog odabira.

Gillian je na svečanost došla u naizgled elegantnoj bijeloj haljini, a pobliži pogled otkrio je da njezin uzorak nije za svačije oči.

Naime, haljina je bila prekrivena izvezenim vaginama, a Gillian je po dolasku na crveni tepih objasnila svoj modni odabir.

"Dizajnirala ju je Gabriela Hearst i po sebi ima vagine. Odabrala sam je iz puno razloga i mislim da je prigodna", zagonetno je poručila, a njezini fanovi nisu skrivali oduševljenje.

"Obožavam je", "Nema dovoljno dobre riječi da opišem oduševljenje vaginama na haljini Gillian Anderson", "Kakva ikona", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Gillian je tom haljinom odala počast hit-seriji "Spolni odgoj", u kojoj je glumila seksualnu terapeutkinju i čija je posljednja, četvrta sezona prikazana prošle godine.

I dok je kao Scully u "Dosjeima X" njezin zaštitni znak bila crvena kosa, danas je plavuša i privlači pozornost svojim mladolikim izgledom u 56. godini, ali ne krije da odlazi na tretmane zatezanja lica.

"Bojala sam se da će, kako budem starjela, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promijenila. To je bila šokantna spoznaja, plakala sam cijeli dan. To je trenutak kada se čovjek treba okrenuti sebi i drugim vrijednostima", ispričala je jednom prilikom glumica, koja je zapažene uloge ostvarila i u serijama "Pad", "Hanibal" i "Kruna".

Gillian iza sebe ima dva braka. Za dizajnera Clydea Klotza udala se 1994. godine i zajedno su dobili kćer Piper, a razveli su se 1997. Od 2004. do 2006. godine bila je u braku s producentom Julianom Ozanneom, a s bivšim partnerom Markom Griffithsom, s kojim je u vezi bila do 2012. godine, ima dvojicu sinova, Oscara i Felixa.

Svoj ljubavni status trenutačno skriva od javnosti, no šuška se da se vratila tvorcu serije "Kruna" Peteru Morganu, s kojim je prekinula 2020. nakon četiri godine veze.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne +22 Bella Thorne Celebrity Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Nenad i Bloom Tatarinov +25 Bloom Tatarinov Celebrity Pogledajte gdje je Maja Šuput zatekla sinčića Blooma, pokušao je nešto sakriti od nje: "Dođi vidjeti gdje ti je dijete!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene