jedva su dočekali

Franka pokazala noge u vrućim hlačicama, no obožavatelje je više oduševilo ono što je fotkama najavila

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - Čorluka - 2 +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagramu se pohvalila odjevnom kombinacijom koju je odabrala za svoj online koncert.

Pjevačica Franka Batelić razveselila je svoje obožavatelje koji su s nestrpljenjem iščekivali njezin sljedeći nastup.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Iako joj je pandemija koronavirusa poremetila planove za prošlu godinu koji su, među ostalima, uključivali i veliki koncert u Zagrebu, pjevačica se sada snašla i odlučila se na zanimljiv projekt.

Na svojem YouTube kanalu objavila je online show u kojem je otpjevala poznate svjetske hitove i kojim je najavila svoj veliki online koncert.

Sve je popratila i objavama na Instagramu na kojima je pokazala stajling za nastup, a odabrala je vruće hlačice koje su u prvi plan stavile njezine vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Franka, izgledaš genijalno", "Predivna si", "Wow, kakvi komadi", pisali su joj obožavatelji ispod fotki na kojima je pozirala sa svojim plesačicama. Osim što dobila brojne pohvale za svoj izgled, kod fanova je još više oduševljenja izazvao njezin nastup, kao i najava za online koncert koji namjerava održati ako se epidemiološke mjere nastave.

Iako je iza nje godina bez nastupa, Franki će 2020. ostati u lijepom sjećanju jer su početkom godine ona i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, postali roditelji malenog Viktora.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene