Opušteno i veselo

FOTO Poznati na promociji novog Storykids magazina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata lica u opuštenoj atmosferi uživala su u nedavnoj promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost - Lauba.

Lejla Filipović, Anja Alavanja, Ines Preindl, Anđa Marić, Marijana Mikulić, Jelena Orešković, Ana Begić Tahiri, Boško i Iva Balaban, Željka Stanković, Kristina Bangoura i Marija Borić samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi uživala u promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost - Lauba.

Pogledaj i ovo Will Smith (Foto: Instagram) To samo on može! Ovako Will Smith promovira svoj novi film koji obara sve rekorde: "Kako ćete odoljeti ovome?"

I dok su poznate hrvatske mame listale prvi lifestyle magazin za roditelje, za njihove je mališane pripremljena dječja predstava HaHa2O pod palicom glumica Ecije Ojdanić i Petre Radin, a potom i radionica 'Laubica subotom'.

FOTO Legendarna Josipa Lisac plijeni pažnju gdje god se pojavi

„Želimo prikazati kako majčinstvo može ići ukorak s karijerom, modom, slobodnim vremenom, putovanjima. Kroz iskustva poznatih mama te stručnim člancima, čitateljicama ćemo olakšati nedoumice oko odgoja i njege djece te zajedno prolaziti prve nespretne roditeljske korake“ poručila je Iva Stilinović Grahovac, glavna urednica magazina Storykids, dodajući kako magazin pokriva sve stručne segmente roditeljstva, počev od trudnoće do odgoja djeteta, a u prvom broju donosi i zabavni dječji prilog Storykids Mudrice te specijal o trudnoći - putovanje kroz devet mjeseci.

Uz stručna imena poput dr. Vladimira Blagaića, dr. Ivane Nole i dr. Milivoja Jovančevića, na čak 180 stranica može se pronaći što o roditeljstvu kažu Belma Džomba, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Perčin, kolumne poznatih mama poput Ljupke Gojić Mikić i Lejle Filipović, modni savjeti i kulinarski recepti.

„Sam koncept Storykids magazina je lijepo zamišljen jer kroz kolumne javnih osoba pokazuje kako je majčinstvo univerzalno te kako se i poznate te 'manje poznate' mame suočavaju s jednakim slatkim brigama, a vjerujem da će nam ovaj magazin svojim stručnim savjetima pomoći da na tom putu budemo što uspješnije i bolje mame“ poručila je glumica Marijana Mikulić.

„Adria Media Zagreb je ponosna na Story Grupu magazina na hrvatskom tržištu – Story, Storybook te Story ljeto i raskošni tromjesečnik Storykids što samo pokazuje da kvalitetni magazini neće nestati nego im vidimo svijetlu buducnost s obzirom da će vrijedan sadržaj biti prepoznat u bilo kojoj platformi – u magazinu, na webu, te pametnim telefonima što dokazuje i naš brend Story“ poručila je Zrinka Ferina, voditeljica Story Grupe i urednica Story časopisa, dodajući da se „potreba za magazinom Storykids sama nametnula - zvijezde čije karijere i živote već 12 godina pratimo kroz tjednik Story u međuvremenu su postale majke koje su i dalje iznimno uspješne u svojim karijerama.

Jednako tako i naše vjerne čitateljice također su danas već mame, te im kroz Storykids pružamo jedinstven sadržaj koji će ih inspirirati, informirati, zabaviti i olakšati im suočavanje s izazovima modernog roditeljstva.“

I dok su 'veliki' uživali u iščitavanju novog Storykids magazina, nakon mini mjuzikla uslijedila je kreativna dječja radionica 'Laubica subotom' koja se inače svakog vikenda održava u Kući za ljude i umjetnost– Lauba. Na njoj su se ove subote 'poznati' mališani okušali u izradi likovnih kompozicija bočica vode i kroz igru uvidjeli koliko je za život naše planete značajna voda. (PR)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene