Tko će biti najbolji?

Amel Ćurić želi prvo mjesto u showu "Tvoje lice zvuči poznato": ''Tip sam koji voli pobjeđivati''

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ususret finalne emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" finalisti su nam otkrili što očekuju od posljednjeg nastupa i što misle o transformacijama koje im je dodijelila čarobna gljiva

Prošloga tjedna odnio je pobjedu maestralno se transformiravši u Kiću Slabinca, a u zadnjoj emisiji pred finale showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato“ Amel Ćurić nastupit će kao legendarni Barry White. “Barry je dobra prilika za dobru transformaciju, glas i dobra maska“, izjavio je Amel.

Pogledaj i ovo Matko Knešaurek (Foto: Dnevnik.hr) Ostao u čudu Zašto je pjesma Mile Hrnića toliko zbunila Matka Knešaureka? Pogledajte u našem videu!

“On je toliko vokalno moćan i svojom pojavom da mu ne trebaju neki pokreti, zapravo ni ne pleše jer pleše u svojim mislima“, dodao je. Što se tiče mogućeg ulaska u finale, Amel ne krije da bi se volio naći među prva četiri kandidata. “Volio bih biti taj koji će uručiti novac od pobjede u humanitarne svrhe. Tip sam koji voli pobjeđivati!“, rekao je Amel koji ističe kako jedva čeka ovotjedni nastup. “Ja se baš radujem, baš u predzadnjoj epizodi da se ispjevam kao čovjek i pustim glas“, zaključio je.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Maja Bajamić ovoga će tjedna na pozornici imati priliku postati Indira Levak iz grupe Colonia. “Volim ju! Baš ju volim! To je glazba koju sam voljela kao dijete i tu njenu vatru ja dijelim s njom“, oduševljeno je izjavila Maja. “Indira je uvijek bila neka energija u mom životu koja me je dizala i u toj energiji ratnice sam zapravo i ozdravila“, hvalila je Maja Indiru. “Radujem se što ću ju utjeloviti, istinski se radujem“, nastavila je. “Pjesma koju ću izvesti mi je veliki vjetar u leđa u ovom showu i općenito u životu“, rekla je Maja.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Damir Poljičak ove nedjelje dobio je zadatak transformirati se u popularnu američku pjevačicu Pink. “Svečano izjavljujem da je gljiva koja mi je dodijelila Pink napravila odličan posao“, zadovoljno je rekao. “Znam da je ona velika pjevačica pravog kalibra i jedna od onih izvođačica koje su jako blizu jednoj vrsti savršenstva“, istaknuo je Damir. “Vokalno je to jako zahtjevno. Koreografski, kad gledaš kako joj tijelo izgleda, kako stoji i kako hoda, žena doslovno ubija i pršti“, rekao je. “Ovo je u ovom trenutku moje finale prije finala“, pojasnio je Damir.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Ana Vilenica u ovotjednom će izdanju showa utjeloviti poznatog brazilskog pjevača Michela Tela.
“Ja uopće nisam imala pojma za ovu pjesmu“, iznenađeno je izjavila Ana. Iako je ovo prvi put da je čula za popularnog glazbenika, Ana je odlučila uspješno odraditi ovaj zadatak i dobro promotriti njegove pokrete. “On je izuzetno plesan, vrlo često opisuje to što govori, a možda je užasno duhovit pa se žene u njegovom društvu jako smiju“, pokušala je shvatiti poantu pjesme koju će pjevati. Ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive nastupe ostalih kandidata.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Katarina Baban postaje Nered, Matko Knešaurek pojavit će se na pozornici kao La Bouche, Paola Valić Bekić bit će Robbie Williams, a Davor Dretar Drele utjelovit će Missy Elliott.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene