Jurski park

Svjedočite POVRATKU DINOSAURA na Zemlju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još realniji i strašniji, zapanjujuće moćni, sutra nam na velika platna stižu dinosauri u nevjerojatnom filmskom ostvarenju JURSKI SVIJET! Ova napeta akcija, vizualno moćna i zastrašujuće uzbudljiva, držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!

Dobrodošli u Jurski svijet! Gledajući film, naći ćete se u luksuznom tematskom parku u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja. Park se nalazi na otoku nedaleko Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha.

MARSOVAC: Nemoguća misija spašavanja je počela - pogledajte prvi trailer

Djeca imaju priliku jahati minijaturne triceratopse, posjetitelji se mogu diviti mozasauru koji iskače iz dubina ogromnog bazena kako bi u zraku pojeo mamac od velike bijele psine, a zapanjene obitelji sa strahopoštovanjem proučavaju dinosaure svih veličina i oblika koji slobodno lutaju.

No sve krene po zlu kad Indominus rex – dinosaur koji nikad prije nije hodao Zemljom, i čija inteligencija i sposobnosti lova nikome nisu poznate – pobjegne i nestane u džungli. U tom se trenutku svako biće u Jurskom svijetu, i osoba i dinosaur, nađu se u velikoj opasnosti. Počinje rat za preživljavanje i nijedan dio najvećeg tematskog parka na svijetu više nije siguran!

TERMINATOR GENISYS - Otkrijte zašto je redatelj JAMES CAMERON najveći obožavatelj TERMINATORA!

Film JURSKI SVIJET režirao je Colin Trevorrow, a u glavnim su ulogama: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D’ Onofrio, Omar Sy i Irrfan Khan.

Pogledajte nevjerojatne fotografije iz filma, a kako bi se pripremili za povratak dinosaura na velika platna, pogledajte i trailer filma.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene