Iskre frcaju!

Upoznali su se na spoju naslijepo: On skoro nije došao, a danas su nerazdvojni

Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria, Jose Baston (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Eduardo Cruz (Foto: AFP) Eva Longoria i Eduardo Cruz (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) +2 Eva Longoria (Foto: AFP) Galerija

Eva Longoria i njezin suprug, meksički biznismen Pepe Baston, zaljubljeni su kao i prvog dana.

Bračni par Baston trenutačno se odmara na slavnoj Marbelli.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Riječ je o glumici i producentici Evi Longoriji i njezinu suprugu, meksičkom biznismenu Joseu Pepeu Bastonu, koji su jednako zaljubljeni kao prvog dana.

To su pokazali i u Španjolskoj, gdje su se ljubakali poput tinejdžera. Podsjetimo, glumica je trećeg supruga upoznala na spoju naslijepo u njegovu rodnom Meksiku, a zanimljivo, on gotovo nije uspio stići na tu večeru zbog poslovnih obveza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Par se i vjenčao u Meksiku 2016. godine, godinu dana nakon romantičnih zaruka u pustinji u Dubaiju, a kao kruna ljubavi stigao je sinčić Santiago u ljeto 2018. godine.

Unatoč činjenici da je jedna od najzanosnijih žena na svijetu, uspješna i bogata, Eva prije Josea nije imala previše sreće u ljubavi. Iza nje su dva propala braka, s glumcem Tylerom Christopherom, s kojima je izdržala dvije godine, te košarkašem Tonyjem Parkerom, od kojeg se rastala 2011. godine nakon četiri godine braka, i to zbog njegove nevjere.

Iako ju je košarkaš navodno varao gdje je stigao, posljednju prevaru Eva mu nipošto nije željela oprostiti.

Naime, Tony se spetljao s Erin Barry, suprugom svoga suigrača Brenta Barryja, iako su oboje pokušali prodati priču kako su se spetljali dok su bili u procesu razvoda. Eva se povjerila i prijateljima kako je u suprugovu telefonu pronašla i stotine poruka drugih žena s kojima se petljao za vrijeme braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Poznata je i njezina veza s Eduardom Cruzom, mlađim bratom glumice Penelope Cruz, koja je počela u veljači 2011. godine, a obilovala je brojnim prekidima. Nju su započeli nedugo nakon Evina razvoda, a razlog prekida navodno su bile stalne svađe. Ipak, par se rastao u prijateljskim odnosima.

Danas su propale ljubavi daleko iza nje jer Jose joj je vratio vjeru u onu pravu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene