Iz Švedske s ljubavlju

Instagram švedske ljepotice u 2019. bio je pun golišavih fotki, ovo su najbolje

Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) +0 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Hosk jedna je od najpopularnijih Victoria's Secret anđelica, a gotovo 6 milijuna obožavatelja na Instagramu redovito časti golišavim fotografijama.

31-godišnja švedska manekenka Elsa Hosk jedna je od najtraženijih.

Pogledaj i ovo Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor, to si ti? Jedna od najljepših manekenki današnjice pozirala bez šminke: Je li to ista osoba?!

Radi se i o jednoj od najistaknutijih Victoria's Secret anđelica koja je 2018. godine imala čast nositi skupocjeni Fantasy Bra grudnjak tijekom godišnje revije branda koji je stajao čak milijun dolara.

Plavokosu ljepoticu nebesko plavih očiju na Instagramu prati nešto više od 6 milijuna obožavatelja, a ona njih redovito časti seksi fotografijama.

Posebno su popularne one na kojima pozira u vrlo golišavim izdanjima, a ove ih je godine bilo poprilično na njezinom profilu.

Ipak, u njezinim čarima uživa samo jedan muškarac, njezin dugogodišnji partner i osnivač branda naočala District Vision, Tom Daly, koji ju je osvojio još 2015. godine.

Iste te godine, Elsa je postala slavna "anđelica", a obzirom na to koliko je zaposlena, čini se kako je i 2019. godine bila njezina. U našoj galeriji pogledajte njezina najgolišavija izdanja iz iste. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene