Na pola puta

Pozirala kao od majke rođena pa otkrila tajnu koju je sve dosad uspješno skrivala, ljepotica progovorila o novom poglavlju

Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: Profimedia) +0 Elsa Hosk (Foto: AFP) Galerija

Elsa Hosk čeka prvo dijete s Tomom Dalyjem, a sretnu je vijest objavila na društvenim mrežama.

Švedska manekenka Elsa Hosk, koju su prozvali jednom od najljepših na svijetu, objavila je sretnu vijest da sa svojim partnerom Tomom Dalyjem čeka prvo dijete.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk - 11 ''To je najprirodnija stvar!'' Zavodljivim pozama nauljena se izvijala na balkonu, a pratiteljima je odbrusila zbog jedne stvari!

Elsa je vijest podijelila na Instagramu objavivši fotografije na kojima pozira u potpunosti gola, a na kojima se vidi trudnički trbuh, dok grudi prekriva rukama.

"Čuvala sam tajnu o ovom malenom anđelu u sebi već neko vrijeme. Osjećam se više nego uzbuđeno i sretno jer ću dobiti dijete i početi novo poglavlje svog života, s čovjekom svojih snova. Na pola puta smo, Tome", napisala je Elsa u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Par je zajedno od 2015. godine, a za njihovu se vezu dosad nisu povezivali nikakvi skandali niti su kružile bilo kakve glasine.

Elsa je u svijet mode ušla sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a postala je i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela.

Manekenka je nedavno progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu, koji nije okusila posljednjih deset godina.

"Prije točno deset godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York, koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni. Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Poslije je došlo nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna. Ako se u ovom trenutku mučite i osjećate izgubljeno zbog bilo kojeg razloga, sve je u redu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću", zaključila je Elsa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Profimedia) +0 William Levy (Foto: Profimedia) Celebrity Seks-skandal ljepotana o kojem se ne prestaje pričati: Glumio obiteljskog čovjeka, a suprugu je prevario s više od 80 žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene