Traži novi dom

Razvodi se 'The Body': Milijardera se povezivalo s drugim ženama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Elle Macpherson i milijarder Jeff Soffer rastaju se nakon četiri godine braka.

Nakon svega četiri godine braka razvode se manekenka Elle Macpherson i milijarder Jeff Soffer, piše Page Six. "Elle i Jeff su definitivno završili. Povezivalo ga se s drugim ženama, no on je tvrdio da u tome nema ništa više od prijateljstva", otkrio je izvor mogući razlog raspada braka. Dobro upućeni izvor dodao je i da se ona već odselila iz njihova doma u Miamiju te da traži dom za sebe i djecu.

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 1 Poznata ''The Body''! Jedna od najslavnijih svjetskih manekenki pohvalila se fotkama s ljetovanja iz Dubrovnika koji je posjetila s važnom muškom osobom!

Manekenka poznata pod nadimkom "The Body" ima dva sina iz veze s Arpadom Bussonom, a prije Arpada bila je udana za Gillesa Bensimona. Atraktivna Australka s milijarderom je bila u vezi dvije godine, nakon čega su prekinuli. Osam mjeseci kasnije pomirili su se te zaručili. 2013. godine tajno su se vjenčali na Fijiju, no izgleda da idila nije potrajala.

 

#TBT while looking through archives for inspiration designing my new collection @ellemacphersonbody - I found this ! 90's proportions - #lingerie inspiration

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene