Jednostavno objašnjenje

Ella Dvornik uklonila staru tetovažu pa objasnila zašto se na to odlučila: ''Samo je jedan razlog...''

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +20 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik otišla je na lasersko uklanjanje tetovaže, a svojim pratiteljima pokazala je kako to izgleda i otkrila koliko boli, ali i zašto ju je odlučila maknuti.

Influencerica Ella Dvornik nakon nekoliko godina odlučila je maknuti svoju neobičnu tetovažu te se uputila na tretman laserskog uklanjanja.

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

Svojim fanovima putem priče na Instagramu otkrila je sve o navedenom procesu, koliko boli, kako to zapravo izgleda, ali i zašto se odlučila na to.

"Sutra idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće storije malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa'', napisala je Ella pa pokazala kako je tetovaža izgledala prije uklanjanja. 

U sljedećoj priči pokazala je kako to izgleda nakon tretmana pa poručila:

"Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta… Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli."

Jedna od pratiteljica Ellu je upitala: "Možeš li i s nama podijeliti razlog uklanjanja tetovaže?" , a influencerica joj je odmah odgovorila: "Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga." 

Ella je nedavno uživala u Milanu na tjednu mode, gdje je zablistala u odjevnoj kombinaciji boje limete pa istaknula: "Ljudi u crnom - žene u šarenom" i šaljivo dodala: "Moram ja uvijek sa svojim drečavim bojama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Pratitelji su joj tada uputili niz komplimenata: 

"Predivna", "Odlična kombinacija", "Ella sa stilom", "Bundica je zakon".

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +24 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene