''Ide lagani...''

Ella Dvornik nakon posljednjih događanja donijela je ovu odluku pa sve zbunila i rastužila, hoće li od svega odustati?

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 5 +19 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik iznenadila je novom objavom na Instagramu na kojoj je otkrila da se na neko vrijeme povlači s društvenih mreža.

Influencerica Ella Dvornik objavila je novu priču na Instagramu kojom je rastužila brojne svoje pratitelje.

Naime, Ella je na bijeloj pozadini objavila tekst: ''Ide lagani oflajnčić…'' te dodala pjesmu grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne'', a čiji je tekst: ''Ne zovite mene, ne, ne zovite, i recite mu da nema me…''

Ovim postupkom nagnala je na razmišljanje brojne svoje pratitelje, a neki od njih rastužili su se na pomisao da će Ella na neko vrijeme vjerojatno deinstalirati svoj Instagram ili biti neaktivna na njemu i ostalim društvenim mrežama.

Na to je Ellu nagnala nedavna vijest koja se proširila medijima, a to je da se ona i suprug Charles Pearce rastaju nakon četiri godine braka.

O problemima u braku Elle i Charlesa govorilo se već neko vrijeme, a ona je nakon svih nagađanja potvrdila da su u procesu razvoda. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Lagani povjetarac podigao je prozirnu haljinu naše predivne glumice i tako otkrio njezine adute: ''Sve je tu, a posebno divna žena''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene