Originalne čestitke!

Zvijezda naše hit-serije pamtit će 25. rođendan iako ga je proslavila u kućnoj karanteni

Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) Slavko Sobin i Elizabeta Brodić +0 Elizabeta Brodić Galerija

Elizabeta Brodić proslavila je 25. rođendan u krugu obitelji, ali i uz brojne prijatelje i kolege koji zbog koronavirusa nisu mogli biti uz nju.

Glumica i zvijezda domaće hit-serije "Drugo ime ljubavi" Elizabeta Brodić proslavila je 25. rođendan, i to u uvjetima izolacije, u društvu svoje obitelji, a da zabave, dobrog raspoloženja i lijepih čestitaka nije nimalo nedostajalo, pokazala nam je na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Blake Lively Žena, majka, kraljica Nekoć slavna "Tračerica", danas modna diva: Plavušu bez dlake na jeziku nazivaju boginjom ljepote

"Ja imam bolje starce od tebe. I imam rođendan", napisala je Elizabeta uz duhovitu fotografiju na kojoj pozira s roditeljima i sestrom Margaretom s kojom se zajedno drži za glave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta Brodić (@elizabetabrodic) on

Brojne čestitke pristigle su joj u komentarima, ali i putem Instagram priča u kojima su na najkreativnije moguće načine njezini kolege i prijatelji glumci čestitali važan dan, među kojima i Slavko Sobin, Momčilo Otašević, Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Martina Stjepanović i drugi.

Njihove originalne čestitke pogledajte u našoj galeriji. Njih će Elizabeta, vjerujemo, još dugo pamtiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene