Razotkrila prljave igre

Edita napustila farmu, a što će reći njezin dečko o nježnostima sa Sašom? ''Pa nismo se mi drpali''

Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Edita Ptičar napustila Farmu

Dvoboj između Edite i Jurice nedvojbeno je bio napet. Edita se borila svim snaga, no ipak nije uspjela izboriti se za ostanak u showu. Njezin poraz najteže je pao Saši i Anici koji nisu mogli suspregnuti suze. U razgovoru nam je Edita otkrila tko je igrao 'prljavo', kakve planove ima sa Sašom te kako će reagirati njezin dečko. Zašto se baš s Robertom Edita jedva čeka čuti, otkrijte u nastavku.

Pogledaj i ovo Kristina Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Ne paše joj po ničemu Kristina otkrila tko ju je na imanju posebno razočarao: ''Nije mi to za jednu ženu njezinih godina''

Rekla si da si očekivala da će te Jurica odabrati za drugu duelisticu, no je li te ipak to malo pogodilo?

Pa nije me nimalo pogodilo. Svjesno smo išli u to da Jurica nema izbora. Opet je nekakva nada ležala u meni jer je bila neka priča da Maja hoće doma, ali nisam to uzimala zdravo za gotovo. To su Ana i Saša više uzimali čisto da se smire. Ja sam od jutra bila na iglama, ali kad sam došla u kućicu bila sam svjesna svega i da sam jednom nogom vani i da ostavljam dvoje ljudi koji mogu nešto napraviti i da šaljem jednog od njih u finale dok je drugi na neki način i zaštićen.

Svi su zamjerili Mateju kada je odabrao Maju odnosno ženu za drugu duelistiuu i sada je istu stvar napravio i Jurica. Kako ti gledaš na to?

Kad je Matej to napravio ja ga nisam osuđivala niti jedne sekunde. Ja sam znala da će on uzeti Maju i gledala sam to kao neku igru što i jest. To što je Jurica odabrao mene nije istina da nije imao izbora. On da je nekakav frajer i da je odlučio da želi ostati pod svaku cijenu uzeo bi Ozrena. Niti sam pogođena niti sam razočarana niti mislim da ga se treba osuđivati jer je to sve igra. Po njima su sada ta pravila muško-ženskih dvoboja dozvoljena tako da sve to govori o njima.

Na farmi si poseban odnos razvila sa Sašom. Što te najviše privuklo kod njega?

Saša je jedan jako dobar dečko. Stvarno je duša od čovjeka i jedva čekam da sjednemo vani na kavu i popričamo o svemu. Na njemu me najviše privuklo to što je bio povučen. Ja sam takva da imam potrebu dići nekoga i eto možda sam mu bila ta koja ga je, svaki put kada je psihički pao, svaki put dizala.

Vidjeli smo da ste stalno razmjenjivali nježnosti pa ste imali i par svađica. Što misliš kako će na to reagirati tvoj dečko?

Ne znam uopće što da kažem o tome. Te nježnosti su na neki način bile prijateljske. Nije da smo se mi drpali ili nešto. To je bilo navečer prije spavanja maženje jer sam takva. Dečko mi isto zna da ne mogu zaspati bez toga. Ne znam. Probat će shvatiti. Ja i moj dečko smo imali prije Farme nekakvih razmirica. On je htio nešto, a ja sam htjela nešto drugo tako da ću razgovarati s njim i pripremiti ga na sve i vidjet ćemo kako će se zapravo to razviti.

Kako bi ti reagirala da vidiš da on s nekom curom ima odnos kakav imate ti i Saša?

Ne bi mi bilo svejedno, ali probala bih ga shvatiti da je tamo bio dva i pol mjesea i da mu je trebalo možda u nekim trenucima ruka nježnosti, topli zagrljaj i netko tko će ga poslušati u svakom trenutku. Probala bih ga shvatiti. A sad... ja i on smo različite osobe. S mojeg gledišta to bi bilo normalno.

Vidiš li se sa Sašom u budućnosti?

Mislim da se ne vidim sa Sašom u budućnosti. Različiti smo karakteri. Neki kažu da se različitosti privlače, ali evo ne mogu o tome govoriti jer ni ja, a ni on ne znamo kakav život vani imamo. Mi smo u različitim gradovima i to nije mala udaljenost. On ima sina i ima svoj život sagrađen prije. Jednostavno ne mogu to sad u ovom trenutku to reći, ali ćemo sigurno ostati veliki prijatelji.

Tko je po tebi igrao 'prljavo'?

Pa Kike i Robi koliko se to činilo nama unutra. Evo iskreno jedva čekam nazvati Robija i popričati malo s njim. Njega je izbacio Saša. U dvoboju se skinuo sa šipke i zagrlio me i rekao 'Volim te mala. Ovo ti je za rođendan!'. Opet s druge strane mi je pokazao da je možda nekakav čovjek. Robi je stvarno zafrkant na žešći način i smijali smo mu se. No, opet na neki način je i provokator i ne bira riječi. Isto tako i Maja. Toliko je grubih riječi izgovorila što mi je jako žao jer je ona jedna majka i trebala je poslati sliku svojoj djeci kako se zapravo treba ponašati.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene