"mladi i ludi"

Amra i Edin Džeko odmaraju se u Dubrovniku: Tamo posjeduju vilu, a na društvenim mrežama ne skrivaju koliko uživaju!

Amra i Edin Džeko - 2 Amra i Edin Džeko - 2 Amra Džeko/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko - 3 Amra i Edin Džeko - 1 Amra i Edin Džeko - 2 Amra Džeko - 3 Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 2 Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 2 Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 2 +19 Edin i Amra Džeko - 1 Galerija

Edin i Amra Džeko odlučili su se odmoriti u Dubrovniku gdje posjeduju vilu, a na ovu luksuznu destinaciju vraćaju se svake godine.

Bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko i njegova supruga Amra uputili su se u Dubrovnik, a snimkama i fotografijama s odmora prave zazubice pratiteljima.

Ljetovanje su odlučili provesti s obitelji, a zajedničku fotografiju stavili su i na društvene mreže.

Isto tako, na jednoj snimci Edin i Amra plešu na plaži u kupaćim kostitima, a na fotografiji piše: "Mladi i ludi".

U našoj galeriji možete pogledati kako se par provodi. 

 

Edin i Amra u Dubrovniku imaju vilu, a tijekom ljeta se uvijek u njega vraćaju. 

Par je u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević.

Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine. Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 290 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

Pogledaji ovo Amra Džeko - 1 Celebrity Supruga najpoznatijeg bosanskohercegovačkog nogometaša otkrila kakav je otac i što on nikako ne voli raditi: ''Jedino to...''

Pogledaji ovo Edin i Amra Džeko - 1 Celebrity Amra Džeko podijelila je preslatku igru supruga s novorođenom kćerkicom, njena reakcija na oca sve je rastopila!

Pogledaji ovo Edin i Amra Džeko - 1 Celebrity Edin Džeko proslavio je 37. rođendan, a lijepa supruga javila mu se posebnom čestitkom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez +26 Atlas, Jennifer Lopez Celebrity Voditeljica otkrila kakva je Jennifer Lopez iza kulisa, jedna stvar posebno ju je iznenadila: "Imat ću problema..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić - 4 Mate Bulić - 3 Mate Bulić - 2 Mate Bulić - 1 +25 Mate Bulić i Marko Perković Thompson inMagazin Mate Bulić podijelio lijepe novosti iz Thompsonove obitelji: "Sve je to napravilo neku mirniju atmosferu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene