Kakva vijest!

Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

Ed Sheeran Ed Sheeran Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran Ed Sheeran Ed Sheeran - 3 2Cellos, Ed Sheeran (FOTO: PR) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) +4 Ed Sheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty) Galerija

Ed Sheeran nastupit će u Zagrebu u subotu 10. kolovoza 2024. godine.

Ed Sheeran prvi put dolazi u Hrvatsku, i to na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu turneju ‘+ - = ÷ x’ Mathematics.

"Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegova tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati", izjavila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Emina Višnić. 

"Za početak, unaprijed bih zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu za izvrsnu suradnju. Iznimno me veseli što smo uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj", poručio je promotor Barracuda Musica Ewald Tatar

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući stadion SoFi u Los Angelesu i stadion MetLife u New Jerseyju. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja dosad na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Sve službene stranice za prodaju ulaznica bit će izlistane na oglasima turneje, kao i na www.edsheeran.com. Upućujemo kupce ulaznica da kupuju isključivo preko ovlaštenih web-stranica.

Ulaznice za veliki koncertni spektakl u prodaji će biti od 26. listopada 2023. godine u 10 sati na stranici www.eventim.hr

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +31 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene