Objavio je i video

Naš bivši ministar pohvalio se novom sportskom zanimacijom, evo zašto mu poručuju da bude ipak oprezniji: "Čuvajte ste!"

Dragan Primorac - 1 Dragan Primorac - 1 Dragan Primorac/Facebook 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Primorac - 4 Dragan Primorac - 3 Dragan Primorac - 2 Dragan Primorac - 8 Dragan Primorac - 5 Dragan Primorac - 3 Dragan Primorac - 2 Dragan Primorac - 4 Dragan Primorac - 6 Dragan Primorac - 7 +6 Dragan Primorac Galerija

Dragan Primorac objavio je na svom facebook profilu video u kojem diže utege.

Naš bivši ministar znanosti i obrazovanja Dragan Primorac pohvalio se na društvenim mrežama kako održava formu i radi na mišićima i to podižući utege visoko u zrak što je nešto novo u njegovu životu. 

"Kad vam je sport u venama, onda se usudite napraviti i iskorake i u najzahtjevnije sportove koji ne dopuštaju pogreške - dizanje utega. Dodatna motivacija mi je bila potpora dragih prijatelja i vrhunskih sportaša iz Kluba dizača utega – Split", napisao je 58-godišnji Primorac uz video koji je objavio na svom facebooku.

"Bravo, to samo pravi sportaši mogu, veliki respect", "Koliko ste me iznenadili, još više vam čestitam", "Za početak nije tako loše", "Bravo doktore", "U zdravom tijelu, zdrav duh", "Tko misli da je lako i jednostavno u tim godinama dizati utege neka dođe i proba. Svaka Vam čast gospodine Primorac", komentirali su oni koji su ga pohvalili, ali bilo je onih i koje je pomalo zabrinuo nepravilnom tehnikom podizanja utega.

Pogledaji ovo Dragan Primorac Celebrity Naš bivši ministar zvijezda je društvenih mreža, a novi uspjeh proslavio je s bratom, od kojega ga je teško razlikovati!

"Nemoj velike težine previše, samo laganica", "Laktove uže", "Bolje manje dizati", "Čuvajte ste. Dizanje utega dozvoljava pogreške. Recimo na ovom videu je sve krivo jer to radi početnik. Treba proći nekoliko godina da bi se usavršila tehnika a to zahtjeva da se griješi stalno kroz trening i ispravlja. za dizanje utega treba imati dobre živce jer je početak stvarno težak. Sretno", poručili su mu drugi.

Pogledaji ovo Dragan Primorac - 1 Zanimljivosti Dragan Primorac podijelio je jedan od važnijih životnih trenutaka koji ga je veoma usrećio, sve je objasnio uz fotografiju!

Bivši ministar inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, u sretnom je braku sa suprogom Jadrankom, a kojom ima kćer Mateu, koja je diplomirala na Sveučilištu Bacconi u Milanu, te Laru, koja je diplomirala na jednoj od najprestižnijih poslovnih škola na svijetu, uglednom Whartonu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 3 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom +25 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić pokazala kako izgleda kad opere kosu i iznenadila izgledom: "Čovječe, nisam prepoznao ženu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene