Nevjerojatna sličnost

Naš bivši ministar zvijezda je društvenih mreža, a novi uspjeh proslavio je s bratom, od kojega ga je teško razlikovati!

Dragan Primorac Dragan Primorac Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Primorac Dragan Primorac Dragan Primorac Dragan i Jadranka Primorac Dragan Primorac - 8 Dragan Primorac - 7 Dragan Primorac Dragan Primorac - 6 Dragan Primorac - 5 Dragan Primorac - 4 +4 Dragan Primorac - 3 Galerija

Dragan Primorac na Facebooku je objavo fotografiju sa svojim bratom Damirom, koji izgleda kao njegova slika i prilka.

Bivši ministar znanosti i obrazovanja Dragan Primorac na Facebooku je prava zvijezda i prati ga čak 40 tisuća ljudi.

Okruglu brojku dosegao je ovoga tjedna, pa je na društvenoj mreži i zahvalio svojim pratiteljima.

"Hvala na svim komentarima, kritičkim promišljanjima i nadasve na vašoj potpori sve ove godine!" napisao je, a prije toga objavio je i jednu hit-fotografiju sa svojim mlađim bratom Damirom.

"S predavanja u Dubrovniku nakratko u moj Split i odmah s bratom trčanje do vrha Marjana", pohvalio se Dragan uz fotografiju koja je skupila više od dvije tisuće lajkova i na kojoj ga je teško razaznati od brata jer izgledaju kao blizanci.

Inače, Draganov brat Damir radi kao redoviti profesor na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te izvanredni profesor na Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti Sveučilišta u Splitu. Također, potkraj 2008. godine zajedno s odvjetnikom Matom Krmekom osnovao je Odvjetničko društvo "Primorac i partneri" d.o.o. sa sjedištem u Splitu i pisarnicom u Zagrebu te otada radi kao odvjetnik.

Bivši ministar inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, no prošle godine na Facebooku se pohvalio i uspjehom svoje kćeri Matee, koja je diplomirala na Sveučilištu Bacconi u Milanu.

Uz nju, Dragan sa suprugom Jadrankom, s kojom je u braku 20 godina, ima još i kćer Laru, koja je također prošle godine diplomirala na jednoj od najprestižnijih poslovnih škola na svijetu, uglednom Whartonu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić +21 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Pogledajte kako je lijepa supruga Matea Kovačića proslavila njegove golove, nije skrivala ponos!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene