TRLJAJU RUKE

Kakav popis: Što sve dobivaju zvijezde nominirane za Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bio jabuke, spužve za skupljanje znoja, spa tretmani, nakit, luksuzni odmori...Samo su neke od stvari koje će nominirani dobiti na 89. dodjeli Oscara u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

Dodjela ovogodišnjih Oscara, inače 89. po redu, održava se u nedjelju od ponoći do ranih jutarnjih sati, a pripreme uvelike traju već mjesecima. Zlatni kipići su ulašteni i čekaju svoje vlasnike, no nema ih dovoljno za sve. Kako zvijezde kući ne bi otišli praznih ruku, predaja skupocjenih darova u backstageu postala je već tradicija duga 15 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz 89. dodjela Oscara APSOLUTNA DOMINACIJA "LA LA LAND-a" Mjuzikl stao uz rame "Titanicu"!

Pratite dodjelu uživo na portalu DNEVNIK.hr.

Ove vrećice dodjeluju sponozori svim nominiranima u kategorijama glume i režije - a to je 25 ljudi. Odnosno, za nominirane u kategorijama za najboljeg glumca, najbolju glumicu, najbolje sporedne glumce i najboljeg redatelja.

Ove godine nominirani će dobiti spa tretman u Golden Door resortu koji će trajati punih tjedan dana. Sretni dobitnici će se odmarati tri noći u Hoteli Grand Hotel Excelsior Vittoria te Grand Tremezzo na jezeru Como. U Excelsioru će uživati u jelima koja će za njih pripremati Luigi Tramontano, kuhar s Michelinovom zvjezdicom. Boravak tamo inače stoji 1880 dolara za noć. Uz to, organizirano je i privatno trodnevno korištenje vile na Lost Coast Ranchu u sjevernoj Kaliforniji. No, bit će tu i manje skupocjenih poklona poput bio jabuka, desetogodišnje zalihe kozmetičkih proizvoda, elektroničke cigarete, personaliziranih Crayola bojica.

Kako bi zvijezde uvijek blistale na Crvenom tepihu bez straha od pojačanog znojenja, nominirani će u svojoj torbi među brojnim poklonima pronaći in flastere koji se lijepe ispod pazuha i tako sprečavaju smrlje od znoja na njihovim skupocjenim haljinama i odijelima. Još jedan must have je masažna prostirka kako bi se zvijezde mogle bezbrižno razodijenuti na plaži ili pred objektivom kamere. Na te čarobne masažne prostirke dovoljno je samo sjeti, a one same svojim vibracijama smanjuju naslage narančine kore. Sve u svemu, pokloni su to vrijedni više od 100 000 dolara.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene